Γενικές ΕιδήσειςΕιδήσεις

Μοντέλο η βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Στέλλα Μπίζιου για χάρη της φιλίας!

«Μοντέλο» για τη Θεσσαλονικιά κοσμηματοποιό με τη διεθνή καριέρα Αντωνία Καρρά έγινε η βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Στέλλα Μπίζιου, η οποία φόρεσε τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια της δημιουργού και πόζαρε στο κηποθέατρο Αλκαζάρ για την τελευταία συλλογή της.

Οι Καρρά και Μπίζιου δεν δυσκολεύτηκαν να συνεργαστούν, μια και είναι φίλες.

Βλέπετε, στο πρόσωπο της βουλευτού η Καρρά βρήκε το ιδανικό πρότυπο ομορφιάς για την προώθηση των κοσμημάτων της και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει.

Η Θεσσαλονικιά Αντωνία Καρρά με το ομώνυμο brand «Antonia Karra» κατάφερε σε μόλις λίγα χρόνια να τοποθετήσει τα κοσμήματά της στις προθήκες 70 καταστημάτων παγκοσμίως, σε πάνω από δέκα χώρες, από τη Χιλή, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ και τον Λίβανο μέχρι τη Γαλλία, την Πορτογαλία και την Ιταλία, και σε κοσμοπολίτικους προορισμούς, όπως το Σεν Τροπέ, τη Βρετάνη και το Λονδίνο.

Μάλιστα, η Ανδριάνα Λίμα, ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο, είναι μία από τις λάτρεις των κοσμημάτων της. Η Καρρά συνεργάζεται και με τη φίρμα «Zeus + Dione», την οποία δημιούργησε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Με τους πραγματικούς καλλιτέχνες κάθε επαγγελματική συνεργασία αποκτά ιδιαίτερο περιεχόμενο. Η ματιά τους φέρνει στην επιφάνεια κι άλλα χαρακτηριστικά μας, που κι εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε συνειδητοποιήσει πως διαθέτουμε.

Αν, δε, η ματιά αυτή κουβαλάει και ιστορικό φορτίο, τότε όλα γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστά» έγραψε η βουλευτής Λάρισας στη λεζάντα της φωτογραφίας που έδωσε στα social media, ευχαριστώντας φωτογράφους και μακιγιέζ για το αποτέλεσμα.

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

Back to top button