ΑθλητικάΦάρσαλα

Με «σπασμένα φρένα» το Ναρθάκι!!!

Το Ναρθάκι πέτυχε κάτι μοναδικό φέτος μιας και έκοψε πρώτο το νήμα στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ κατακτώντας πανάξια το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ.

Σε μια χρονιά ονειρεμένη για το συγκρότημα του Παναγιώτη Κορδαλή μιας και διατήρησε το αήττητο έως το τέλος και δικαιωματικά άπαντες το χάρηκαν με τη ζωή τους.

Μια ομάδα που στηρίχθηκε στην παρουσία ορισμένων έμπειρων παικτών (Ζεϊμπέκης, Πρίφτης, Πίρε) που έκαναν τη διαφορά, κουβαλώντας πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες αλλά και με την παρουσία παιδιών από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή, μπόρεσαν να δημιουργήσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Φυσικά στην αξιόλογη αυτή προσπάθεια αρωγός ήταν τόσο η διοίκηση, όσο και ο φίλαθλος κόσμος ο οποίος και αποτέλεσε τον 12ο παίκτη της ομάδας. Το Ναρθάκι επέστρεψε δριμύτερο στην Α1 ΕΠΣΛ…

alt

Το Ναρθάκι με αριθμούς:

Το Ναρθάκι τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ, έχοντας συγκεντρώσει 58 βαθμούς (18 νίκες, 4 ισοπαλίες, – ήττα) και 57-13 τέρματα, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση του ομίλου!

ΕΝΤΟΣ: 9-2-0 (32-8 τέρματα)

ΕΚΤΟΣ: 9-2-0 (25-5 τέρματα)

Δίδυμο στην κορυφή…

alt

Παναγιώτης Σιδηρόπουλος και Δημήτρης Παπαθανασίου μοιράσθηκαν την κορυφή στον πίνακα των σκόρερς μιας και πέτυχαν από δώδεκα γκολ και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην άνοδο των «μπλε» στην παραπάνω κατηγορία.

12 γκολ: Σιδηρόπουλος, Παπαθανασίου

5 γκολ: Μπίνας, Ρεντινόπουλος

4 γκολ: Μισαηλίδης

3 γκολ: Καραβαγγέλης, Καψιώχας, Πίρε

2 γκολ: Πρίφτης

Πηγή:larisagoal.gr

Back to top button