Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Με μεγάλη προσέλευση πιστών και κλίμα κατάνυξης ολοκληρώθηκε η Ακολουθία του Επιταφίων

Με μεγάλη προσέλευση πιστών και κλίμα κατάνυξης ολοκληρώθηκε η Ακολουθία του Επιταφίων και η Περιφορά τους από τους Ιερούς Ναούς στην Κεντρική Πλατεία των Φαρσάλων.

Μετά τις 9 το βράδυ έγινε η έξοδος του Επιταφίου από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής, συνοδεία υπό τους ήχους της μπάντας της φιλαρμονικής Φαρσάλων, διά μέσω των οδών Ρήγα Φεραίου και Λαρίσης κατέληξε στην πλατεία Δημαρχείου, όπου έγινε η συνάντηση όλων των επιταφίων των Ιερών Ναών της πόλης και εψάλει δέηση από τους Ιερείς της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες από τους επιτάφιους στους Ι.Ν των Φαρσάλων και από την περιφορά τους έως και την Κεντρική Πλατεία των Φαρσάλων. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων κ. Κων/νος Δαμιανός, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Κων/νος Μπαλατσός, Δημήτρης Γούσιας, Ευαγγελία Χαμορούσου, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ. κ. Νικ.Γκατζόγιας, η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ κ. Βαίτσα Αρσενοπούλου, ο Αντιπ. ΔΕΥΑΦ κ. Στ. Κουκουλιός, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κυρ. Παναγιωτοπούλου, Γ. Αγγελακόπουλος, Ιουλία Αγγελακοπούλου, Ευαγ. Κατσαούνης, Γιάννης Τριάντης και οι τοπικοί σύμβουλοι Κων/νος Βαρακλιώτης, Θαν. Γεροβασίλης, Φωτ. Πιτσάβα, Δημ. Πατσιούρας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού κ. Γ. Πιτσάβας, ο πρ. Πρόεδρος ΔΕΕΠ Λάρισας κ. Χρ. Καπετάνος, η πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Μ. Γαλλιού, ο διοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Θ. Γκούτας και εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων.

Back to top button