ΑθλητικάΑθλητικά.ΕιδήσειςΦάρσαλα

Με καλές επιδόσεις οι Φαρσαλινοί στο Ατομικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας σκάκι

Τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα στην νέα σκακιστική λέσχη Φαρσάλων πραγματοποιήθηκε το Ατομικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας 2019 με πολύ καλές επιδόσεις για τους Φαρσαλινούς σκακιστές.

Πρωταθλητής Ανδρών Θεσσαλίας αναδείχθηκε ο Μιχάλης Αγγελής και Πρωταθλήτρια Γυναικών Θεσσαλίας (για δεύτερη συνεχή χρονιά) η Κωνσταντίνα Δερέκα. Τρίτη στις γυναίκες βγήκε η Νεφέλη Μπιζούλα. Δεύτερος στην κατηγορία κάτω των 14 ετών ο Θεοφάνης Κούκος. Δεύτερος στην κατηγορία των 12 ετών ο Πέτρος Βουβαλούδης και τρίτη η Στεργιανή Σκουμποτή. Στην κατηγορία των 10 ετών πρώτη η Σύλια Λύκου δεύτερος ο

Η αγωνιστική δραστηριότητα του συλλόγου συνεχίζεται, το ερχόμενο Σαβ/κο (13-14/4)  στο Ομαδικό Κύπελλο Θεσσαλίας για ενήλικες σκακιστές του ΓΣΦ που θα αγωνιστούν στον Αλμυρό με τον τοπικό Σκακιστικό Όμιλο, ενώ ταυτόχρονα στη Λάρισα θα γίνει το Ατομικό Νεανικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας 2019, με τη συμμετοχή όλων των παιδιών του συλλόγου. Από 20 έως 23 Απριλίου θα γίνουν οι τελικοί αγώνες των Μαθητικών Πρωταθλημάτων στο Περιστέρι, με τη συμμετοχή – ρεκόρ για τα Φάρσαλα – 16 μαθητών (από το σύνολο των 46 Θεσσαλών που θα λάβουν μέρος).

Back to top button