Γενικές ΕιδήσειςΠολιτιστικάΦάρσαλα

Με δυο εκδηλώσεις τιμήθηκε 46η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στα Φάρσαλα

Με δυο τελετές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Νοεμβρίου τιμήθηκε με κατάθεση στεφάνων η 46η επέτειος της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου στα Φάρσαλα.

Το πρωί της Κυριακής στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στα Φάρσαλα, η Δημοτική Αρχή, μαθητές, σύλλογοι και φορείς της πόλης κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο τιμώντας έτσι την 46η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών του Πολυτεχνείου.

Στεφάνι κατέθεσαν, ο Δήμος Φαρσάλων, το εργατικό Κέντρο Φαρσάλων, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Αναγέννηση Φαρσάλων, το 1ο Γυμνάσιο και το ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων Σοφ. Χατζηπλή, Δέσποινα Συροπούλου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Χρήστος Μπασαγιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Μαρ. Ίφου, Βαγ. Δημητρακόπουλος, Κυρ. Παναγιωτοπούλου, Γιώρ. Αρσενόπουλος, η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Φαρσάλων Θεοδώρα Πρεκατέ, εκπρόσωποι του Ε.Κ. του Εμπορικού Συλλόγου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, εκπαιδευτικοί και μαθητές.

Νωρίτερα σε ξεχωριστή εκδήλωση στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Δημαρχείου το Συνδικάτο Οικοδόμων και η κομματική οργάνωση του ΚΚΕ στα Φάρσαλα τίμησαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου με ομιλία του Απ. Αναγνώστου. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων από το Συνδικάτο Οικοδόμων και το ΚΚΕ.

Πηγή Φωτογραφιών: ifarsala.gr

Back to top button