Γενικές ΕιδήσειςΓενικές ΕιδήσειςΕιδήσειςΦάρσαλα

Μετά το Πάσχα η διανομή του ΤΕΒΑ σε 319 οικογένειες στα Φάρσαλα

Το Πασχαλινό τραπέζι σε κάθε σπίτι, προσφέρει η σύμπραξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τους Δήμους, για τη διανομή επισιτιστικής βοήθειας και βασικών αγαθών, με χρηματοδότηση από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Σήμερα, Μ. Παρασκευή  ολοκληρώθηκε η διανομή των τροφίμων του Προγράμματος στις 2.500 ωφελούμενες οικογένειες του Δήμου Λαρισαίων. Λόγω των ειδικών συνθηκών φέτος, η διανομή 16 ειδών τροφίμων, έγινε κατ οίκον, με την πολύτιμη συμμετοχή δεκάδων υπαλλήλων, εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» , εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού κ.α. Τη μεγάλη προσπάθεια συντόνισαν και επέβλεψαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος και οι αντιδήμαρχοι Λαρισαίων Σωτήρης Βούλγαρης, Ντίνος Διαμάντος, Θάνος Αδαμόπουλος και Γιάννης Αλεξούλης.

Η διανομή των τροφίμων του ΤΕΒΑ ολοκληρώθηκε επίσης στους Δήμους  Τυρνάβου, σε 1018 ωφελούμενες οικογένειες, στο Δήμο Τεμπών σε 96 οικογένειες και στο Δήμο Αγιάς σε 257 οικογένειες. Μετά το Πάσχα, προγραμματίζεται η διανομή στους Δήμους Φαρσάλων σε 319 οικογένειες, Κιλελέρ σε 185 οικογένειες και Ελασσόνας σε 394 ωφελούμενες οικογένειες.

Back to top button