ΕιδήσειςΠολιτικάΠολιτικά,Φάρσαλα

Μαρία Γαλλιού: Από τον «Daniel» στον «Elias» ένας δρόμος αγωνίας ξανά για τα Φάρσαλα

Σε δήλωσή της στην εφημερίδα «Πρώτος Τύπος» των Φαρσάλων η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μαρία Γαλλιού επισημαίνει:

«Οι πολίτες της πολύπαθης επαρχίας Φαρσάλων, δυστυχώς για μια ακόμη φορά, εναποθέτουν την πίστη τους στον ουρανό. Οι δυσοίωνες προβλέψεις των μετεωρολόγων και τα Έκτακτα Δελτία Επικινδυνότητας Καιρικών Φαινομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας δεν τους επιτρέπουν καμία νότα αισιοδοξίας.

Λίγες μόλις μέρες μετά την καταστροφική πλημμύρα εξαιτίας της κακοκαιρίας “Daniel” προετοιμάζονται για την κακοκαιρία «Elias».

Δυστυχώς, όμως, το μόνο που αλλάζει είναι η ονομασία των καιρικών φαινομένων και όχι η σοβαρή αντιμετώπισή τους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη το οποίο έχει καταρρεύσει.

Εδώ και μέρες τόσο εγώ προσωπικά όσο και η παράταξή μας με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουρέτα δεν έχουμε σταματήσει να ζητάμε επιτάχυνση όλων των διαδικασιών καθαρισμού των κατεστραμμένων ρεμάτων, καθώς και την απομάκρυνση όλων των φερτών υλικών, ώστε να αποφευχθεί μια ακόμα τραγωδία για την περιοχή.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτή τη φορά δεν θα προκύψουν νέα, σοβαρότερα, προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν μπορεί να σταθεί η παραμικρή δικαιολογία».

Back to top button