ΑθλητικάΑθλητικά.ΕιδήσειςΦάρσαλα

Μανιώτης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ…»

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Αναστάσης Μανιώτης δεν συνέχισε τη ποδοσφαιρική του καριέρα στη Λάρισα και στην ομάδα του Ηρακλή Λάρισας και έτσι επέστρεψε στο τόπο καταγωγής του, το Κιάτο.

Ο δυναμικός αμυντικός μέσος που είχε την ευκαιρία να ζήσει σημαντικές στιγμές στη πόλη της Λάρισας και με τη παρουσία του σε πέντε συλλόγους, κατέκτησε 2 πρωταθλήματα (Αχιλλέα Φαρσάλων και Ηρακλή Λάρισας) και ένα Κύπελλο ΕΠΣΝ Λάρισας (Αχιλλέα Φαρσάλων)!

Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον Αναστάση Μανιώτη και ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια με τη παρουσία του στη πόλη της Λάρισας…

Συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει θερμά τους παράγοντες των ομάδων όπως και τους πρώην πλέον συμπαίκτες του ενώ έκανε αναφορά και για τους ανθρώπους – προπονητές που τον βοήθησαν αρκετά και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Μιχάλη Τζιατζιά (Πουρνάρι), Μίλτο Ζιάκα (Τύρναβο), Νίκο Γκαλίτσιο, Νίκο Κακανούλια (Σμόλικα), Τάκη Παραφέστα (Αχιλλέα Φαρσάλων) και τους Χρήστο Χατζηλιάδη – Θάνο Τριανταφυλλόπουλο (Ηρακλή Λάρισας).

Κλείνοντας, ο Αναστάσης Μανιώτης ανέφερε πως πίσω αφήνει μόνο φίλους και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη πόλη της Λάρισας για να αγωνιστεί και πάλι με κάποιον σύλλογο.

Στη τελευταία του αγωνιστική περίοδο, ο 24χρονος αμυντικός μέσος είχε σημαντική θέση στον Ηρακλή Λάρισας και ήταν ένας εκ των βασικών ποδοσφαιριστών στη πορεία που μέτρησε η ομάδα στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής!

Ένα παιδί με ήθος όπου δεν δημιούργησε το παραμικρό θέμα στις ομάδες που αγωνίστηκε…

Back to top button