ΑθλητικάΑθλητικά.ΕιδήσειςΦάρσαλα

Το όμορφο ταξίδι του Ακρίβου έφτασε στο τέλος του…

Μετά από 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο της διαιτησίας, ο έμπειρος ρέφερι Κώστας Ακρίβος πήρε την δύσκολη αλλά συνάμα συνειδητοποιημένη απόφαση να «κρεμάσει» τη σφυρίχτρα.

15 χρόνια έντονα γεμάτα δυνατές συγκινήσεις, αναμνήσεις και διακρίσεις αλλά το σημαντικότερο παράσημο για τον ίδιο ήταν οι δυνατές φιλίες που απέκτησε μέσα από τον δύσκολο αυτόν χώρο αλλά και η αναγνώριση όλων προς το πρόσωπο του για το σπάνιο ήθος του.

Και φυσικά και δεν θα αποχωριστεί τον χώρο μιας και ετοιμάζεται να αλλάξει σελίδα…

Η ανακοίνωση:

«Ήταν φθινόπωρο του 2005 όταν πρωτοορίστηκα διαιτητής σε ηλικία μόλις των 25 ετών. Ακόμα θυμάμαι το άγχος που είχα τότε, ώστε να ανταπεξέλθω σε αυτό το πολύ σημαντικό αξίωμα που είχα, ένα άγχος που δεν το αποχωρίστηκα ποτέ ούτε στο τελευταίο μου παιχνίδι το 2020.

Δεκαπεντε ολόκληρα χρόνια προσφοράς σε κάτι που όχι απλά το αγάπησα αλλά το λάτρεψα.

Σήμερα όμως αποφάσισα με πολύ βαριά καρδιά ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθώ από την διαιτησία, μετά από πολλούς αγώνες σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο και ως είθισται θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις επιτροπές διαιτησίας, παράγοντες, ποδοσφαιριστές και δημοσιογράφους που συνεργάστηκα.

Επίσης αποχαιρετώ και τους συναδέρφους μου διαιτητές και ιδιαίτερα τον κουμπάρο μου Θοδωρή Καραμπούλα που με ώθησε στην διαιτησία.

alt

Σε όλα αυτά τα χρόνια δεν θα τα κατάφερνα, αν δεν είχα την οικογένεια μου δίπλα που μου στάθηκε σε κάθε δυσκολία.

Όπως λέει και μία λαϊκή παροιμία ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει. Φεύγω από την διαιτησία μόνο με καλές αναμνήσεις, δυνατά συναισθήματα Και πολύ καλούς φίλους, θα είστε για πάντα στην καρδιά μου!!!».

Back to top button