ΑθλητικάΦάρσαλα

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων: Ανανέωσε με Τσιανάκα, προχωρά και ο σχεδιασμός

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Βασίλη Τσιανάκα ο οποίος για ακόμη έναν χρόνο θα είναι ο επικεφαλής του πάγκου των ροσονέρι στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΝΛ.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ο κ. Τσιανάκας σε δηλώσεις του ευχαρίστησε την Διοίκηση του Συλλόγου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και για την ανανέωση της συνεργασίας ενώ τόνισε πως οι παράγοντες των ερασιτεχνικών σωματείων είναι ήρωες.

Επίσης όσο αφορά την επόμενη σεζόν ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως στόχος είναι ο πρωταθλητισμός σε μια σεζόν στην οποία όπως διαφαίνεται οι όμιλοι της Β ΕΠΣΝΛ θα γίνουν από τρεις δύο κάτι που σημαίνει περισσότερα παιχνίδια, περισσότερες μετακινήσεις και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ενώ όσο αφορά τον σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι άνθρωποι του συλλόγου μαζί με τον κ. Τσιανάκα είχαν ως στόχο την ανανέωση σχεδόν όλου του περσινού ρόστερ κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είναι πολύ κοντά στο να συμβεί καθώς η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου ήδη έχει έρθει σε συμφωνία με σημαντικό μέρος των ποδοσφαιριστών της περσινής σεζόν και αναμένονται μόνο οι ανακοινώσεις.

Όσο αφορά την μεταγραφή ενίσχυση οι κινήσεις που αναμένεται να γίνουν θα είναι, λίγες στοχευμένες και ποιοτικές με προτεραιότητα σε ποδοσφαιριστές που έχουν την εμπειρία και τις παραστάσεις από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΝΛ ώστε να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στην νέα αυτή προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα των Χαλκιάδων.

Back to top button