Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Μάξιμος Χαρακόπουλος από τα Φάρσαλα: «Ένα μέλλον περισσότερο Φωτεινό στη ζωή μας!»

«Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα χαράς και ελπίδας. Τα Θεοφάνεια φωτίζουν την ζωή κάθε ενός από εμάς, δίνοντάςμας δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα στον στίβο της ζωής». Τα παραπάνω δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την τελετή του αγιασμού των υδάτων στον μητροπολιτικό ναό της Αγίας Παρασκευής στα Φάρσαλα. 

Λόγω του παγετού, που ακολούθησε την έντονη χιονόπτωση στην πόλη και την επαρχία των Φαρσάλων, δεν κατέστη δυνατή η τελετή της κατάδυσης του Σταυρού στις πηγέςτου Απιδανού, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην δήλωσή του σημείωσε ακόμη ότι «τα Φώτα είναι συνυφασμένα με τον αγιασμό των υδάτων, τον εξαγνισμό και την κάθαρση. Εύχομαι ένα μέλλον περισσότερο φωτεινό! Καλή Φώτιση σε όλους και ιδιαιτέρως σε όσους έχουν την ευθύνη για την πορεία της πατρίδας -ακόμη κι αν ενίοτε δηλώνουν άθεοι.

Στην αρχή αυτής της χρονιάς, το ελπιδοφόρο μήνυμα των Φώτων εμπεριέχει ένα ιδιαίτερο νόημα. Οι εξελίξεις που αναμένονται θα σηματοδοτήσουν κατά τρόπο καθοριστικό το μέλλον της πατρίδας μας. Μας δίνεται η δυνατότητα να χαράξουμε μια νέα αφετηρία με περισσότερο Φως στη ζωή μας.

Χρόνια Πολλά!».

Back to top button