Γενικές ΕιδήσειςΓενικές ΕιδήσειςΕιδήσειςΦάρσαλα

Λουκέτο σε όλα τα καταστήματα προτείνει οι Εμπορικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας – Η ανακοίνωση του Εμπορικού Φαρσάλων

Ανακοινώσεις μέσω των οποίων προτείνουν στα μέλη τους να κλείσουν τα καταστήματά τους εξέδωσαν οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Θεσσαλίας, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει η οδηγία μένουμε στο σπίτι με τα ανοικτά καταστήματα.

Ειδικότερα για την αγορά των Φαρσάλων ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων κοινοποίησε την εξής ανακοίνωση:

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Σε κοινή γραμμή, με όλους τούς Εμπορικούς συλλόγους Θεσσαλίας σε αυτή την χρονική συγκυρία καλούμαστε ως πολίτες, έμποροι και επιχειρηματίες να αντιμετωπίσουμε τόν κίνδυνο της επέκτασης τής πανδημίας.
Οφείλουμε και εμείς,σαν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας, δείχνοντας αλληλεγγύη καί υπευθυνότητα να συμβάλουμε σέ αυτή την προσπάθεια για να προστατέψουμε την υγεία των οικογενειών μας,των εργαζομένων αλλά και των πελατών μας.
Καλούμε την κυβέρνηση να μας προστατεύσει να λάβει άμεσα την απόφαση για το καθολικό κλείσιμο όλων των καταστημάτων λιανικού εμπορίου,και η απόφαση αυτή να συνοδεύεται από συγκεκριμένα υποστηρικτικά μέτρα στήριξης αυτών. Όσο πιο γρήγορα κλείσουν τα καταστήματα το όποιο κόστος σίγουρα θα είναι μικρότερο σε σχέση με αυτό που θα προκύψει εάν συνεχίσουμε να υπολειτουργουμε.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ Ή ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ

Back to top button