Γενικές ΕιδήσειςΕιδήσεις

Λαρισαία μητέρα που έχασε τον 11χρονο γιο της καταγγέλλει τον ψευτογιατρό: Μου είπε να δώσω στο παιδί μου ρίγανη

Η μητέρα ενός 11χρονου αγοριού από τη Λάρισα που «έσβησε» λίγους μήνες αφού επισκέφτηκε τον απατεώνα δήθεν γιατρό, περιγράφει τα όσα έζησε και ζητά την τιμωρία τουΝα τιμωρηθεί με την αυστηρότερη ποινή ζητούν οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν από τα χέρια του απατεώνα δήθεν γιατρού.

Η μητέρα ενός 11χρονου αγοριού που «έσβησε» λίγους μήνες αφότου επισκέφτηκε τον ψευτογιατρό, περιγράφει τα όσα έζησε.

«Οι πληροφορίες μου από τους άλλους γονείς ήταν ότι υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν πιστός, ότι είναι σε μεγάλο κέντρο που πηγαίνουν οι VIP. Και ότι συγκεκριμένα η φίλη μου, μου είπε ότι βρήκαμε τον σωτήρα μας. Έτσι ξεκίνησε και πήγα και εγώ» είπε η μητέρα του άτυχου 11χρονου μιλώντας στο Star.

Η μητέρα έχασε το 2016 το παιδί της από σοβαρή ασθένεια. Έψαξε τους καλύτερους γιατρούς για να του σώσουν τη ζωή και έπεσε πάνω στον απατεώνα. Η γυναίκα από τη Λάρισα νόμιζε πως οι ελπίδες της ξαναγεννήθηκαν όταν πήγε στο γραφείο του.

«Δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ήταν νοσοκομείο, ένα απλό γραφείο, μιλήσαμε, του έδωσα το CD της μαγνητικής να το δει, η κουβέντα πήγε στην πίστη, μου ανέφερε γέροντες από το Άγιο Όρος, μου χάρισε και μια χάρτινη εικόνα», ανέφερε η γυναίκα. Ο απατεώνας γιατρός έφυγε από το γραφείο του για να δει τη μαγνητική και επιστρέφοντας δεν είπε τίποτα στην μητέρα του παιδιού. «Με άφησε να καταλάβω ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι, ότι ήταν απλά στα χέρια του Θεού».

Μάλιστα όπως υποστήριξε η γυναίκα, η υγεία του παιδιού επιδεινώθηκε. «Ο γιος μου έκανε διάρροιες και εμετό, τον παίρνω τηλέφωνο, μου είπε να του δώσω ένα σκεύασμα με ρίγανη, βέβαια δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Φύγαμε για Αθήνα και σε 15 μέρες ο γιος μου κατέληξε».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, η μητέρα του 11χρονου παιδιού που κατέληξε τον Ιούλιο του 2016 ήταν γνωστή με τη μητέρα του 16χρονου αγοριού από τις Σέρρες που «έσβησε» κι εκείνο από τις υποτιθέμενες θεραπείες και τα μαντζούνια του απατεώνα. Μάλιστα στο συγκεκριμένο παιδί ο 46χρονος ήταν τόσο ανάλγητος ώστε έφτασε στο σημείο να στερήσει από το παιδί μια από τις τελευταίες του επιθυμίες, να φάει μπουγάτσα, τυρόπιτα και σουβλάκι.

«Η φίλη μου μου έλεγε ότι όλη την ημέρα ήταν στην κουζίνα, να φτιάχνει χυμούς και όλα αυτά τα σκευάσματα που ήθελε, το παιδί λιμοκτονούσε, παρακαλούσε να του φέρουν μια μπουγάτσα, μια τυρόπιτα. Δεν του το δίνανε γιατί είχε άλλες οδηγίες. Θέλω να τιμωρηθεί παραδειγματικά», είπε η μητέρα του 11χρονου.

Ένα ακόμη κορίτσι νεκρό από τα χέρια του

Ένα ακόμη κοριτσάκι 14 ετών από την Κω χάθηκε από τα χέρια του και την κοροϊδία του, με τους δικούς του ανθρώπους να ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του.

Τους «πουλούσε» πτυχία και μόρφωση χωρίς να λυγίζει ούτε λεπτό από την εικόνα των ασθενών. Είχε φτάσει σε σημείο να ισχυριστεί στενούς δεσμούς με το Άγιο Όρος.

Τι κατήγγειλαν γονείς των θυμάτων στους αστυνομικούς

«Με τη θεραπεία που μας έδωσε, μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής των παιδιών. Τα παιδιά μας πέθαναν εξαιτίας ενός απατεώνα – γιατρού. Με τα σκευασμάτα που μας έδωσε η κατάσταση των ασθενών επιδεινώθηκε».

Μετά την αποκάλυψη του ψευδογιατρού μέσα σε 24 ώρες έχουν εμφανιστεί ακόμη δυο θύματά του που δηλώνουν πως έπεσαν στα δίχτυα του.

Πηγή: protothema.gr

Back to top button