Πολιτικά,Φάρσαλα

Κωνσταντίνος Δαμιανός: “Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στο πρόσωπο μου, ο αγώνας μας είναι κοινός”

Ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Φάρσαλα Ανάπτυξη” του κ. Μάκη Εσκίογλου κ. Κώστας Δαμιανός εξέφρασε τις ευχαριστίες του τόσο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του από τους ψηφοφόρους όσο φυσικά και για την ανάδειξη του κ. Μάκη Εσκίογλου ως νέο Δήμαρχο Φαρσάλων.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ, Δαμιάνος: Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ψηφοφόρους του συνδυασμού “Φάρσαλα Ανάπτυξη” που στο πρόσωπο του κ. Μάκη Εσκίογλου είδαν την αλλαγή στην αυτοδιοίκηση της Επαρχίας Φαρσάλων και εξέλεξαν τον κ. Εσκίογλου με τόσο μεγάλο ποσοστό Δήμαρχο Φαρσάλων.
Είναι μια μεγάλη νίκη, μια νίκη που μας γεμίζει ευθύνες και μας κάνει δυνατούς και έτοιμους να ανταπεξέλθουμε στον δύσκολο αγώνα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Έχοντας ως “οδηγό” έναν άνθρωπο με αγάπη για τον τόπο του, ανιδιοτέλεια και όνειρα, όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα του και να δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που εμπισεύτηκαν το πρόσωπό μου και με εξέλεξαν στον Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο στόχος μας είναι κοινός, να δούμε τα Φάρσαλα, όπως όλοι τα ονειρευόμαστε.

Back to top button