Front PageΓενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

“Είναι μεγάλη η μάχη με την πανδημία” – Δηλώσεις των νοσηλευτριών από τα Φάρσαλα που βρίσκονται στο Γ.Ν.Λ

Ο «Πρώτος Τύπος» συνομίλησε με τις πρώτες νοσηλεύτριες από το Κ.Υ. Φαρσάλων που βρίσκονται στο ΓΝ Λάρισας στην πτέρυγα COVID και δίνουν την «μάχη με τον αόρατο εχθρό» όπως μας τόνισαν.

Συγκεκριμένα οι πρώτες νοσηλεύτριες από τα Φάρσαλα που βρίσκονται στο ΓΝ Λάρισας είναι οι κ.κ. Ντίνα Κουρεμένου, Ζούγρου Φωτεινή, Πηνελόπη Αρκουμάνη και Κουρδή Κρυσταλλία.

Όπως μας τόνισαν στο ΓΝ Λάρισας υπάρχει μια διαρκής «μάχη» με τον ιό, καθημερινά πολλοί άνθρωποι έρχονται στην ειδική πτέρυγα και πραγματικά είναι μια πολύ ψυχοφθόρος και δύσκολη δοκιμασία.

Κατά την διάρκεια της βάρδιας όλο το προσωπικό είναι ειδικά εξοπλισμένο και παρέχει βοήθεια σε ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Όπως μας τόνισαν χαρακτηριστικά είναι μια καθημερινή δοκιμασία καθώς ο «εχθρός» είναι παντού, όμως με δύναμη ψυχής και με προσπάθεια βρίσκονται στο πόστο τους έτοιμες μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Όσο αφορά το αν φοβούνται για τον ιό μας τόνισαν χαρακτηριστικά ότι ο φόβος, η κούραση και οι δυσκολίες ξεπερνιούνται μπροστά στην προσφορά για την ανθρώπινη ζωή.

Εμείς ευχόμαστε σε όλο το προσωπικό της υγείας να δείξει αντοχές και δύναμη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ευελπιστούμε να έρθουν άμεσα καλύτερες ημέρες μετά και την ολοκλήρωση της εύρεσης του εμβολίου.

Back to top button