Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

“Καθάρισε” και τον Κίσσαβο Συκουρίου ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε με άνεση και από την έδρα του Συκουρίου με σκορ 0-4 και έτσι έφτασε τους 34 βαθμούς μετά από 13 αγωνιστικές όντας στο -2 από την ΑΕ Κιλελέρ και την κορυφή.

Οι παίκτες του Κώστα Νεμπεγλέρα μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και μόλις στο 14′ άνοιξαν το σκορ όταν ο Παπακωνσταντίνου τροφοδότησε τον Ματούλα και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σκοράροντας στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλές στιγμές με τους Παπακωνσταντίνου, Ματούλα, Κερμελίδη και Πασσιά όμως το 0-1 παρέμεινε ως την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων όταν ο Παπακωνσταντίνου πάτησε περιοχή και ανατράπηκε με τον κ. Τζήλο να υποδεικνύει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάιος ο οποίος πέτυχε το 0-2.

Στο 69′ ο Κούλπας έκανε ατομική ενέργεια από τον χώρο του κέντρου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με δυνατό σουτ πέτυχε το 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Γκαραλιάκος στο 76′ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Θετικό ντεμπούτο για τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων Δημήτρη Ματούλα και Κώστα Κουρτεσιώτη με τον Ματούλα μάλιστα να σκοράρει και το πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Κώστας Νεμπεγλέρας): Σταυράκης, Κούλπας, Χατζηλίαδης, Καραμπούζης, Τσατσελάρι (68′ Αετόπουλος), Λάιος, Καραλούλης (68′ Γκαραλιάκος), Ματούλας, Παπακωνσταντίνου (60′ Κουρτεσιώτης), Πασσιάς (75′ Φουρίκης), Κερμελίδης.

 

Back to top button