Γενικές ΕιδήσειςΠολιτικά,Φάρσαλα

Εσκίογλου σε προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων: Συνεργασία για την ισόρροπη ανάπτυξη της επαρχίας Φαρσάλων

Σε συστράτευση κάλεσε ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Φαρσάλων, στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβούλιου.

Στη συνάντηση που αποτέλεσε μία πρώτη γνωριμία με τους νεοεκλεγέντες προέδρους, πραγματοποιήθηκε παράλληλα ενημέρωση από το νομικό σύμβουλο του δήμου κ. Γιώργο Αποστολόπουλο, για τις υποχρεώσεις, τα δικαιώματα και οτιδήποτε αφορά τη θεσμική λειτουργία των Τοπικών Κοινοτήτων και τη σχέση τους με το δήμο.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Φαρσάλων συγχάρηκε τους προέδρους για την εκλογή τους, για να τονίσει μεταξύ άλλων τα εξής: «Γνωρίζω πολύ καλά πως οι ευθύνες μου ως νέος δήμαρχος αλλά και οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε ως δημοτική αρχή είναι τόσο μεγάλες, όσο και η γεωγραφική έκταση του δήμου μας.

Θέλω όμως να σας διαβεβαιώσω πως η δέσμευσή μου για ισόρροπη ανάπτυξη των χωριών με την πόλη των Φαρσάλων, θα επιχειρηθεί να τηρηθεί μέχρι κεραίας στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Για να επιτευχθεί όμως αυτός ο σκοπός, σας θέλω άμεσους συμμάχους και συνεργάτες μας. Γιατί εσείς και μόνον εσείς μπορείτε να είστε τα αντικειμενικά μάτια και αυτιά μας στα χωριά των Φαρσάλων.

Θέλω την εμπειρία από τον τόπο σας, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συντοπιτών σας και προπαντός το μεράκι σας και τη διάθεσή σας για προσφορά.

Με όλα αυτά, πιστέψτε με, θα αφήσουμε πίσω μας κάτι καλύτερο και θα ξαναζωντανέψουμε τα χωριά μας.

Οι νέοι αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν την περασμένη Τρίτη, αλλά και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του δήμου, είναι στη διάθεσή σας για να ξεκινήσουμε αυτή την προσπάθεια ανασυγκρότησης των χωριών μας.

Φυσικά κι εγώ είμαι στη διάθεσή σας. Κι όπως είχα πει προεκλογικά, ένα, δύο πράγματα να κάνουμε κάθε μήνα σε κάθε χωριό, θα έχουμε στο τέλος πετύχει το στόχο μας που δεν είναι άλλος από να παραδώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στους συνδημότες μας και στις επόμενες γενιές των Φαρσαλινών. Σας καλώ λοιπόν σ’ αυτή την συστράτευση και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε.»

Στη σύσκεψη παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρσάλων κ. Κωνσταντίνος Δαμιανός και η αντιδήμαρχος, αρμόδια για τις Τοπικές Κοινότητες κ. Σοφία Χατζηπλή.

Back to top button