ΑγροτικάΕιδήσεις

“Θεσσαλική Γη”: Νέα ΚΑΠ, Αναπτυξιακός νόμος και αγροτικές κινητοποιήσεις, τα θέματα της εκπομπής με Φαρσαλινό “άρωμα”

 Τα θέματα που θα αναλυθούν στη σημερινή εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Η σημερινή εκπομπή θα έχει και Φαρσαλινό ¨άρωμα” καθώς μεταξύ των καλεσμένων θα είναι και ο Φαρσαλινός κ. Σωκράτης Αλειφτήρας, εκπρόσωπος τύπου ΕΟΑΣΝΛ

Όλα τα τεκταινόμενα και οι διεργασίες που πραγματοποιούνται στην Ε.Ε. αναφορικά με την ΚΑΠ μετά το 2020 και την Πράσινη Συμφωνία (στρατηγική “Από το αγρόκτημα στο πιάτο”, στρατηγική για τη βιοποικιλότητα) και τι σημαίνουν όλα αυτά για τους αγρότες και τον αγροτικό τομέα της χώρας μας, θα αναλυθούν στη σημερινή (Τρίτη 9-6-2020) τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη», στο «Astra tv», που θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:30 και την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» Χρήστος Αθανασιάδης.

Παράλληλα στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, θα γίνει ανάλυση του Αναπτυξιακού νόμου που αφορά και επενδύσεις σε φυτική και ζωική παραγωγή, άρδευση και ενέργεια.

Τέλος θα παρουσιαστούν οι απόψεις της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, μετά τις αποφάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων για τις επικείμενες αγροτικές κινητοποιήσεις.

Καλεσμένοι της εκπομπής, είναι οι εξής:

• Κώστας Σκρέκας, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα ΚΑΠ

• Έλλη Τσιφόρου, Γενική Διευθύντρια της «GAIA Επιχειρείν»

• Ντίνος Μακάς, Γεωπόνος-συνεκδότης «ΑγροΕκφρασης»

• Σωκράτης Αλειφτήρας, εκπρόσωπος τύπου ΕΟΑΣΝΛ

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

Back to top button