ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Η Χορωδία του KAΠΗ ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ σε Χορωδιακό Φεστιβάλ στη Θήβα

Η Χορωδία του ΚΑΠΗ του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) –  στο πλαίσιο ανταλλαγής  πολιτιστικών  δράσεων  και  τόνωσης   των  φιλικών  σχέσεων  ανάμεσα  στα μέλη  ΚΑΠΗ – συμμετείχε πριν λίγες μέρες, στο «7ο Χορωδιακό  Φεστιβάλ ΚΑΠΗ»  του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν: η Χορωδία Μεγάρων και Νέας Περάμου, η Χορωδία ΚΑΠΗ Δήμου Νάουσας, η Χορωδία ΚΑΠΗ Δήμου Καπανδριτίου-Αυλώνα, η Χορωδία ΚΑΠΗ Δήμου Βριλησσίων, η Χορωδία του KAΠΗ ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων και η Χορωδία ΚΑΠΗ Δήμου Θηβών – Βαγίων . Η Χορωδία του ΚΑΠΗ συνοδευόμενη από ορχήστρα παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακά τραγούδια  και ενθουσίασε το κοινό. Τη διεύθυνση της χορωδίας είχε ο Γιώργος Αργυρός.

Η Χορωδία του ΚΑΠΗ ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Φαρσάλων δημιουργήθηκε το 2012, από τη δραστήρια ομάδα γυναικών του ΚΑΠΗ, στα πλαίσια των δράσεων που αναπτύχθηκαν για τα μέλη του ΚΑΠΗ,  από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) όπου ανήκει το ΚΑΠΗ. Πρώτος διευθυντής της χορωδίας ήταν ο συνταξιούχος και μέλος του ΚΑΠΗ Γιώργος Ευαγγέλου. Από το φθινόπωρο του 2016 διευθυντής της χορωδίας είναι ο Γιώργος Αργυρός. Η χορωδία του ΚΑΠΗ εμφανίστηκε σε πολλές εκδηλώσεις που οργάνωσε ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ για τα μέλη στο χώρο του ΚΑΠΗ, σε εκδηλώσεις που οργάνωσαν οι σύλλογοι συνταξιούχων της πόλης για τα μέλη τους καθώς και σε εκδηλώσεις δήμων και συλλόγων. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της χορωδίας του ΚΑΠΗ στο ευρύ κοινό έγινε στις 18 Ιουνίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου  Φαρσάλων σε εκδήλωση που οργάνωσε ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. Πρώτη δημόσια εμφάνιση της χορωδίας του ΚΑΠΗ εκτός Φαρσάλων ήταν η συμμετοχή της, σε εκδήλωση του Δήμου Μουζακίου στις 25 Ιουνίου 2017.

Back to top button