ΕιδήσειςΦάρσαλα

Η κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα οδικά δίκτυα της Θεσσαλίας

Μέχρι αυτήν την ώρα δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στις κεντρικές οδικές αρτηρίες από Φάρσαλα για Λάρισα, Βόλο και Λαμία. Η κίνηση των οχημάτων αυτή την ώρα γίνεται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, χωρίς να αποκλείουμε τμήματα τα οποία χρειάζεται. Από τις πρώτες πρωινές ώρες αποχιονιστικά μηχανήματα και εργαζόμενοι εργάζονται, ώστε να διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων και την μετακίνηση των πολιτών. Ωστόσο παρουσιάζονται κάποια προβλήματα μέσα στην πόλη, σε δρόμους (ανηφόρες – κατηφόρες), τα οποία αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα, δίνοντας προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες.

Υπήρχε νωρίτερα ένα πρόβλημα μεταξύ Πολυνερίου και Σταυρού,  το οποίο αποκαταστάθηκε, ενώ πρόβλημα ηλεκτροδότησης είχε η περιοχή του Παλαιόμυλου όλο το βράδυ, σε βλάβη στην κεντρική γραμμή συνεργία της ΔΕΗ σε λίγη ώρα θα επαναφέρουν το ρεύμα. Αρκετοί είναι οι πρόεδροι Τ.Κ. στα χωριά με εθελοντές κατοίκους που επιχειρούν με λεπίδες χιονιού.

ΠΑΓΕΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές προκαλώντας προβλήματα από τον ισχυρό παγετό. Η θερμοκρασία το Σάββατο θα φτάσει τους -11, ενώ Δευτέρα – Τρίτη θα αγγίξει τους -13 στα Φάρσαλα.

Ο διοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ.Γιώργος Γκούμας, εφιστά την ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους οδηγούς, που κινούνται στην επαρχία Φαρσάλων, λόγω της επικινδυνότητας που προκαλεί η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, αλλά και του παγετού που θα προκύψει τις επόμενες μέρες στην περιοχή. Επισημαίνει ότι οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να πραγματοποιούν μόνο τις αναγκαίες μετακινήσεις και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των αστυνομικών της τροχαίας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση για όλο το οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων απαγορεύεται:

1) Επ. Οδός Ελάφου – Σκλήθρου

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται απαραίτητα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:

1) Επαρχιακό δίκτυο Ελασσόνας

2) Επ. Οδός Δήμητρας-Ανατολής από 3ο έως 18ο χλμ

3)Επ. Οδός Έλαφου – Καλαμακίου

4) Επ. Οδός Μεγαλόβρυσου – Ανατολής

5) Επ. Οδός Αγιοκάμπου-Σκλήθρου

6) Επ. Οδός Συκουρίου-Σπηλιάς από 5ο χλμ.

7) Π.Ε.Ο Φαρσάλων-Βόλου

8) Π.Ε.Ο. Φαρσάλων-Λάρισας

9) Π.Ε.Ο. Φαρσάλων-Λαμίας

10) Επ. Οδός Στομίου-Καρίτσας

11) Δημ. Οδός Πυργετού-Κρανέας

12) Δημ. Οδός Κάτω Αιγάνης-Αιγάνης

13) Επ. Οδός Αγιάς-Μελιβοίας από 3ο έως 8ο χλμ

14) Επ. Οδός Σωτηρίτσας-Μελιβοίας από 8ο έως 15ο χλμ

15) Επ. Οδός Γόννων-Καλλιπεύκης, από 10ο χλμ.

16) Επ. Οδός Τεμπών-Αμπελακίων από 5ο χλμ.

17) Λοιπό Οδικό δίκτυο Φαρσάλων

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων απαγορεύεται:

1) Επ.Ο. Χανίων – Κισσού από διασταύρωσηΧιονοδρομικού Κέντρου  «Αγριόλευκες Πηλίου» έως τη διασταύρωση με την Επ.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος) – Κισσό

2) Επ.Ο. Χανίων – Δράκειας  

Η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων απαγορεύεται:

1) Επ.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (άνω κλάδος) από 13+190 χ/θ (Πορταριά) έως 51+490 χ/θ (Ζαγορά)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων απαγορεύεται:

    1) Ε.Ο. Τρικάλων –Ιωαννίνων από το 28ο (κόμβο Μουργκανίου) έως το 65ο χλμ. (Α/Κ Μαλακασίου – είσοδο Εγνατίας οδού)

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται απαραίτητα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:1) Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας από 22ο χλμ (Διασταύρωση της Επ.Οδ. Πύλης – Μεσοχώρας) έως 55ο χλμ. (Μεσοχώρα)2) Λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Πύλης3) Λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο Δήμου Μετεώρων4) Ε.Ο. Πύλης – Τρικάλων από 32ο χλμ (Ελάτη) έως 75οχλμ (Γέφυρα Αλεξίου)5) Επαρχιακό οδικό δίκτυο Καλαμπάκας – Ασπροποτάμου (από 35ο έως 68ο χλμ)  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων άνω των 3,5 τόνων απαγορεύεται:

    1) Αυτοκινητόδρομος Κεντρικής Ελλάδας (Ε65) από χ/θ 34 (κόμβος Ξυνιάδας) έως χ/θ 111 (Α/Κ Λόγγου)

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται απαραίτητα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:1) Επ. Οδός Μουζακίου – Λίμνης Πλαστήρα από 8οχλμ. έως 13ο χλμ. (Τ.Κ. Κρυοπηγής έως Τ.Κ. Κερασιάς)2) Επ. Οδός Καρδίτσας – Λίμνης Πλαστήρα από 10οχλμ. (μέσω Μοσχάτου)3) Επ. Οδός Καρδίτσας – Λίμνης Πλαστήρα από 15οχλμ. (μέσω Καστανιάς)4) Περιμετρικά της Λίμνης Πλαστήρα5) Επ. Οδός Καρδίτσας – Άρτας από 35ο χλμ (Διασταύρωση Βατσουνιάς) έως 81ο χλμ (όρια Ν.Άρτας)6) Επ. Οδός Μουζακίου – Στεφανιάδας από 7ο χλμ (Διασταύρωση Πευκόφυτου) έως 56ο χλμ όρια Ν. Ευρυτανίας7) Επ. Οδός Κέδρου – Ρεντίνας – Καρπενησίου από 46οχλμ (Διασταύρωση Λουτροπηγής) έως 62ο χλμ (θέση «ΖΑΧΑΡΑΚΗ»-όρια Ν. Ευρυτανίας).

Back to top button