Φάρσαλα

Η Δημοσιογραφική “ματιά” των πολιτών

Δεν είναι ότι χειροτέρεψε ο κόσμος, απλώς η κάλυψη των γεγονότων έγινε πολύ καλύτερη” είχε πει κάποτε ο Τζ. Κ.Τσέστερτον και αν το σκεφτούμε καλά θα συνειδητοποιήσουμε ότι είναι μια πραγματικότητα και επειδή όπως κάποτε είχε πει ο Έντουαρντ Μπούλβερ-ΛύττονΗ πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος” ο “Πρώτος Τύπος” εγκαινιάζει μια νέα στήλη η οποία θα αφορά καθ’ αποκλειστικότητα εσάς τους αναγνώστες μας.

Άλλωστε στην πολυετή διαδρομή μας έχουμε αποδείξει πολλάκις τον σεβασμό μας στο αναγνωστικό κοινό και με γνώμονα αυτό προχωράμε, μαθαίνουμε και μέσα από τα λάθη και τα σωστά μας προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και να εξελιχτούμε.

Μέσω λοιπόν της νέας πλατφόρμας μας στο επίσημο site μας protostypos.gr θα μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ειδήσεις, απόψεις και σχόλια και να τις βλέπετε δημοσιευμένες στο site αλλά και στην εβδομαδιαία εφημερίδα μας “Πρώτος Τύπος”.

Στο παρακάτω link θα βρείτε τους τρόπους επικοινωνίας και αποστολής των σχολίων και των ειδήσεων σας.

Οι μοναδικοί όροι που πρέπει να τηρήσετε είναι ότι για να δημοσιευθεί το σχόλιο, το άρθρο ή η είδηση σας θα πρέπει να μην είναι υβριστικό και συκοφαντικό.

Επίσης θα έχετε την δυνατότητα αν το επιθυμείτε να υπογράφετε επώνυμα το άρθρο σας ή την είδηση σας, ειδάλλως θα είναι ανώνυμη.

Η επιλογή είναι δική σας.

    Back to top button