Γενικές ΕιδήσειςΠολιτικά,Φάρσαλα

Εσκίογλου: “Ιστορική ημέρα για την περιοχή των Φαρσάλων”

Δήλωση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου μετά το πέρας της σύσκεψης στο Υπουργείο Εσωτερικών με θέμα το πρόβλημα της ύδρευσης στην περιοχή των Φαρσάλων:

«Σήμερα είναι μία ιστορική ημέρα για την περιοχή των Φαρσάλων, καθώς στη συνάντηση που είχαμε με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, υπήρξε δέσμευση για ένταξη στο νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης του Υπουργείου, των έργων εκείνων που θα λύσουν το χρονίζον πρόβλημα της ύδρευσης.

Συγκεκριμένα, θα κατασκευαστούν δύο φράγματα, ένα στη θέση «Λουτζακόρεμα» στο δημοτικό διαμέρισμα Ναρθακίου και ένα στη θέση «Κακλετζόρεμα» μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων Αχιλλείου και Διλόφου, τα οποία θα επιλύσουν το πρόβλημα της ύδρευσης, ενώ θα συμβάλουν σημαντικά και στο κομμάτι τις άρδευσης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες, αφού θα προηγηθεί η αναγκαία τεχνική σύσκεψη αλλά και οι ανακοινώσεις για την ένταξη των έργων.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα μας, αλλά και για τη επανειλημμένη δέσμευσή του πως θα ολοκληρωθεί εντός της τετραετίας, καθώς και όλους όσους εργάστηκαν προς την κατεύθυνση αυτή».

Back to top button