ΑθλητικάΓενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

ΕΠΣΝ Λάρισας: Επιστολή προς ΕΠΟ και ΓΓΑ για στήριξη στα σωματεία των Φαρσάλων

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας κινητοποιήθηκε άμεσα για τη στήριξη των σωματείων των Φαρσάλων μετά το σφοδρό πέρασμα του κύκλωνα “Ιανός” από την περιοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η Διοίκηση της ΕΠΣΝΛ, έχει αποδείξει ότι αποτελεί αρωγό στις δυσκολίες που βιώνουν τα σωματεία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως ζητάει με επίσημη επιστολή προς την ΓΓΑ και την ΕΠΟ να δείξουν την ευαισθησία τους στηρίζοντας έμπρακτα τα ερασιτεχνικά σωματεία των Φαρσάλων.

Αναλυτικότερα η επιστολή:

Προς Ε.Π.Ο.

Προς Γ.Γ.Α.,

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ / Γενικέ Γραμματέα,

Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την άσχημη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία της περιοχής των Φαρσάλων μετά το σφοδρό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», το οποίο έφερε απώλειες, καταστροφές και τεράστιες ζημιές σε καλλιέργειες, δίκτυο ηλεκτροδότησης και κατοικίες.

Είναι σαφώς κατανοητό πως η γενικότερη κρίση λόγω της πανδημίας του covid-19 έχει ήδη δημιουργήσει έναν ασφυκτικό οικονομικό κλοιό στους παράγοντες των Σωματείων και με δεδομένη, την παρούσα στιγμή, την απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα, βάση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που επιβάλλεται από τον ΕΟΔΥ και τη Γ.Γ.Α., χάνουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν και ένα από τα ελάχιστα έσοδα που είχαν κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Αυτή την ήδη βεβαρημένη κατάσταση ήρθαν να επιδεινώσουν για τα Φάρσαλα τα ακραία καιρικά φαινόμενα που βίωσε η χώρα μας και στον απόηχο αυτής της καταστροφής τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μετρούν σημαντικές απώλειες και ζημιές σε εγκαταστάσεις, αγωνιστικούς χώρους, αθλητικό εξοπλισμό και ρουχισμό.

Η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας από την πλευρά της προσπάθησε και βρήκε τρόπους προκειμένου να ενισχύσει τα σωματεία, εφαρμόζοντας το δικό της οικονομικό πακέτο μέτρων στήριξης, ωστόσο θεωρούμε επιβεβλημένη και τη δική σας βοήθεια, με όποιο τρόπο θεωρείτε ότι μπορεί να αποδειχθεί ικανή προκειμένου να βοηθήσει την επάνοδο στην καθημερινότητα και να εξασφαλίσει τη δυνατότητα συμμετοχής τους στα πρωταθλήματα.

Αναγνωρίζουμε στην πλειοψηφία των περιπτώσεων την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των κατά τόπους Ε.Π.Σ. και της Ε.Π.Ο. / Γ.Γ.Α. και ευελπιστούμε να συνεχιστεί στον ίδιο βαθμό.

Θα είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.

Με εκτίμηση

Για την Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας

Ο Πρόεδρος

Επιστολή-προς-ΕΠΟ-ΓΓΑ-1

Back to top button