Αθλητικά.Ειδήσεις

ΕΠΟ: Στηρίζει τις πλημμυροπαθείς και πυρόπληκτες ΕΠΣ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους τρόπους με τους οποίος θα στηρίξει τις πλημμυροπαθείς και πυρόπληκτες ΕΠΣ.
Στην σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ελήφθη η απόφαση η ομοσπονδία να στηρίξει τις πυρόπληκτες ΕΠΣ της Θράκης, αλλά και τις πλημμυροπαθείς ΕΠΣ της Θεσσαλίας προσφέροντας 98 χιλ. ευρώ, που είναι τα καθαρά έσοδα από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το Γιβραλτάρ, δύο φορτηγά πλήρη φιαλών νερού του 1,5 λίτρου με δικάς της έξοδα, αλλά χορηγών ενώ οι τελευταίοι θα προσφέρουν και ρουχισμό και υποδήματα για την κάλυψη των αναγκών των ανθρώπων που βρίσκονται στις προαναφερθείσες περιοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να στηρίξει τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θεσσαλίας (ΕΠΣ Θεσσαλίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας), καθώς και τις Ενώσεις των πυρόπληκτων περιοχών της Θράκης (ΕΠΣ Έβρου και Θράκης).

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Ποσό 98.000 ευρώ, που είναι τα καθαρά έσοδα του αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ, να διατεθεί στις δύο ΕΠΣ των πυρόπληκτων περιοχών και τις τέσσερις ΕΠΣ των πλημμυροπαθών περιοχών. Η κατανομή των χρημάτων θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Τα ποσά θα διατεθούν τόσο για αθλητικούς, όσο και για κοινωνικούς σκοπούς.

2. Για την άμεση ανακούφιση των πλημμυροπαθών περιοχών, η ΕΠΟ μέσω χορηγών, αλλά και εξ ιδίων, θα διαθέσει σε κάθε μία από τις τέσσερις ΕΠΣ δύο φορτηγά πλήρη φιαλών νερού του 1,5 λίτρου.

3. Οι χορηγοί της ΕΠΟ θα διαθέσουν επίσης ρουχισμό και υποδήματα για την κάλυψη των αναγκών σε καθεμία εκ των προαναφερόμενων περιοχών».

Back to top button