Γενικές ΕιδήσειςΠολιτιστικάΦάρσαλα

Επιτυχημένη η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Χορωδίας του δήμου Φαρσάλων

Με επιτυχία στέφθηκε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τη Χορωδία του Δήμου Φαρσάλων το απόγευμα της Κυριακής, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου η ΄δημοτική χορωδία και το παιδικό τμήμα της χορωδίας τραγούδησαν κάλαντα από όλη την Ελλάδα και ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους. Εξαιρετική η ομιλία του Αρχιερατικού επιτρόπου Φαρσάλων Π.Βασιλείου Αναστασόπουλου με θέμα ‘Το Άστρο της Βηθλεέμ».

Τις χορωδίες συνόδευαν οι μουσικοί: Κατερίνα Ζαρογιάννου στο πιάνο, Χρήστος Καλαμπούκας Λαούτο, Θανάσης Σαμόλαδος κλαρίνο, Γιάννης Σαμόλαδος κρουστά, Μποχώρη Ελένη βιολί και διηύθυνε ο Κωσταντίνος Μάτης.

Το πρόγραμμα των χορωδιών παρουσίασε η Λίτσα Ανδρεοπούλου και ευχές έδωσαν : ο δήμαρχος κ Μάκης Εσκίογλου ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ Χρήστος Μπασαγιάννης και ο πρόεδρος της δημοτικής χορωδίας κ Γιάννης Μαλέτσικας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ,οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Νίκος Γκατζόγιας, Δέσποινα Συροπούλου ,Σταύρος Κουκουλιός, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευαγγελία Χαμορούσου και Δημήτρης Γούσιας, οι τοπικοί σύμβουλοι Ντίνος Βαρακλιώτης και Αθανάσιος Γεροβασίλης και οι οι ιερείς της πόλης πατέρες Λάζαρος και Παναγιώτης

Back to top button