ΕιδήσειςΠολιτικά

Στα γραφεία της ΔΕΕΠ Λάρισας ΝΔ η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Επίσκεψη στα Γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και συγκεκριμένα ο Υπουργός κ.Σπήλιος Λιβανός, ο Υφυπουργός κ.Ιωάννης Οικονόμου και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ.Κώστας Μπαγινέτας, όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κ.Χρήστος Καπετάνος και συνομίλησαν με αγρότες και κομματικά στελέχη του νομού, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη νέα ΚΑΠ, για τα Φωτοβολταϊκά των αγροτών, για τα Σχέδια Βελτίωσης, τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων παρέστησαν ο Συντονιστής Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της Ν.Δ. κ.Δημήτρης Λεωνιδάκης, ο Τομεάρχης Αγροτικού της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κ.Μίλτος Μπασδάνης και ο Πρόεδρος των Γεωπόνων Λάρισας κ.Γιαννακός.

Νωρίτερα, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Γιάννης Οικονόμου συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας κ.Χρήστο Καπετάνο επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πλατυκάμπου, όπου τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ.Αθανάσιος Νασιακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ.Γιάννης Κουκούτσης και μέλη της ομάδας παραγωγών σκόρδου καθώς και ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ κ.Δημήτριος Ντογκούλης, και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νίκαιας όπου τον κ.Οικονόμου υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ.Ρεντζιάς και στελέχη της Διοίκησης.

Back to top button