Πολιτικά,Φάρσαλα

Επίσκεψη του συνδυασμού «Φάρσαλα – Ανάπτυξη» στον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων

Τα γραφεία του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων  επισκέφτηκε Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φάρσαλων κ. Μάκης Εσκίογλου με την ομάδα του,  Επικεφαλής του Συνδυασμού «Φάρσαλα Ανάπτυξη », την Παρασκευή 17/5/2019.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η  αγορά της πόλης με αποτέλεσμα τη πτώση του τζίρου των επιχειρήσεων και τρόποι παρέμβασης της Δημοτικής Αρχής για την διατήρηση της βιωσιμότητας των τοπικών καταστημάτων.

Ο πρόεδρος του συλλόγου έκανε αναφορά στις ενέργειες του συλλόγου τα τελευταία χρόνια για το θέμα του παρεμπορίου, καθώς και τις προσπάθειες του συλλόγου μέσω των δράσεων του για τη στήριξη της τοπικής αγοράς , των τοπικών προϊόντων και  την αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής.

Ο κ. Εσκίογλου ανέφερε στη Διοίκηση του Εμπορικού  Συλλόγου ότι ως Νέα Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα στους εμπόρους, και λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας , αφουγκράζεται τα προβλήματα της αγοράς , και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο θα σχεδιάσουν μαζί την στρατηγική ανάπτυξης και στήριξης της Τοπικής αγοράς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα.

Back to top button