Front PageΤοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Επίσημη η υποψηφιότητα του Χρήστου Τσαπραΐλη με τον συνδυασμό “Φάρσαλα Ανάπτυξη” στο πλευρό του Μάκη Εσκίογλου

Την υποψηφιότητα του ως Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό “Φάρσαλα Ανάπτυξη” και πλευρό του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου για τον Δημαρχιακό θώκο κ. Μάκη Εσκίογλου ανακοίνωσε επίσημα ο κ. Χρήστος Τσαπραΐλης.

Είναι παντρεμένος με την κ. Ελπινίκη Χριστοδολοπούλου και έχει 3 αγόρια.

Άκρως δραστήριος επιχειρηματικά πλέον είναι ιδιοκτήτης του γνωστού καταστήματος “Krousta Bistrot” και “Krousta Summer” ενώ τα τελευταία χρόνια η σύζυγος του διατηρεί στο Ναρθάκι Φαρσάλων, Φαρμακείο.Ενώ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσω της ενασχόλησης του τόσο από την θέση του αντιπροέδρου όσο και από την θέση του προέδρου του ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων του οποίου ακόμη και σήμερα συνεχίζει να είναι αναπόσπαστο μέλος του Δ.Σ.

Αναλυτικά η δήλωση υποψηφιότητας του κ. Χρήστου Τσαπραΐλη: Από το 2010 και έπειτα έχω θέσει τον εαυτό μου και την πορεία μου στην κρίση όλων των συνδημοτών μου όντας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Σε αυτό το σημείο θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θεωρώ την ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση ως πολιτική, το βλέπω σαν προσφορά, σαν στόχο του να κάνω την ζωή μου, την ζωή των παιδιών μου, την ζωή των συμπολιτών μου καλύτερη και να βάλω και εγώ ένα μικρό “λιθαράκι” προς την βελτίωση του τόπου μας.

Θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν βαθιά τοπικιστή και οραματιστή άνθρωπο καθώς λατρεύω την περιοχή που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι τα τελευταία περίπου 30 χρόνια της ζωής μου.

Η ανιδιοτέλεια και η στήριξη σε ότι “ζωντανό” υπάρχει στην Επαρχία μας και δίνει πνοή στον τόπο μας ήταν και θα είναι πάντα η προτεραιότητα μου και πάντα προσπαθώ να βρίσκομαι δίπλα στους Συλλόγους και τους φορείς της Επαρχίας Φαρσάλων με όποιον τρόπο μου ζητηθεί.Τοπική αυτοδιοίκηση είναι όταν κάτι «χτίζεται» με προγραμματισμό, όραμα και σωστά βήματα και μετέπειτα υπάρχει συνέχεια του από οποιονδήποτε αναλαμβάνει.

Δεν υπάρχει καταλληλότερη ομάδα ανθρώπων από τους καθημερινούς πολίτες, αυτούς που είναι σε καθημερινή “φθορά” με τον κόσμο ώστε να γνωρίζει τα προβλήματα του εκάστοτε τόπου που ζει.Αν στην δική μας κοινωνία δεν αναλάβουν δράση οι άνθρωποι που μοχθούν και γνωρίζουν τις συνθήκες διαβίωσης, τα προβλήματα αυτού του τόπου, από ποίον περιμένουμε να αναλάβει δράση και να μας βοηθήσει;

Οι Δημοτικές εκλογές δεν έχουν κομματικά κριτήρια, οι Δημοτικές εκλογές είναι πρόσωπα, επιλέγουμε τα πρόσωπα που θεωρούμε κατάλληλα να μας εκπροσωπήσουν και όλοι μαζί δουλεύουμε για την επόμενη ημέρα.

Οι άξονες που εγώ προσωπικά έχω επιλέξει να κινηθώ σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες και το ίδιο θα πράξω και τώρα είναι οι εξής.

Ανιδιοτέλεια, εργατικότητα, όραμα, αποφασιστικότητα, προγραμματισμός είναι αξίες που θέλω για αυτόν τον τόπο που αγαπώ, εργάζομαι και ζω, χωρίς δεύτερες σκέψεις και με μόνο γνώμονα το κοινό καλό.

Και το πιο σημαντικό την επομένη των εκλογών εμένα ο κόσμος θα με δει πάλι στο πεζοδρόμιο, μάχιμο και με την ίδια διάθεση να συνεχίσω να κάνω αυτά που πιστεύω και με εκφράζουν είτε εκλέγω είτε όχι.

Έτσι λοιπόν με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και με την εμπειρία που έχω αποκομίσει από την καθημερινή επαφή με εκατοντάδες ανθρώπους πήρα αυτή την απόφαση και είμαι για ακόμη μια φόρα στην διάθεση της κρίσης των συνδημοτών μου όντας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη “Φάρσαλα Ανάπτυξη στο πλευρό του κ. Μάκη Εσκίογλου.”

Back to top button