ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Εντυπωσιακή η θεατρική παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο» από τον Σύλλογο Γυναικών “Μελίνα”!!!

Απόλυτα επιτυχημένη κρίθηκε η θεατρική παράσταση «Υπάρχει και Φιλότιμο» από το κοινό που έσπευσε στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου να την παρακολουθήσει από την Τετάρτη 15 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουλίου όταν και έπεσε η αυλαία μετά από τρεις συνολικά πολύ πετυχημένες παραστάσεις.

Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Γυναικών Ευυδρίου «Μελίνα» δίνοντας πραγματικό ρεσιτάλ κέρδισαν το χειροκρότημα και τα πολύ θετικά σχόλια του κοινού που απόλαυσε με την καρδιά του το πολύ όμορφο θεατρικό έργο.

Πριν από την έναρξη της παράστασης η πρόεδρος του συλλόγου Μελίνα Βάνα Χαροκόπου απηύθυνε χαιρετισμό μαζί με το Δ.Σ. του συλλόγου.

Ακολούθησαν επίσης οι χαιρετισμοί του δημάρχου Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου και του προέδρου ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ Χρήστου Μπασαγιάννη, ενώ στην παράσταση παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σοφία Χατζηπλή, Νίκο Γκατζόγιας, η πρόεδρος της κοινότητας Φαρσάλων Θεοδώρα Πρεκατέ, ο τοπικός σύμβουλος Θανάσης Γεροβασίλης, ο πρόεδρος Ευυδρίου Νίκος Γούσιος και πλήθος κόσμου.

Η παράσταση του Συλλόγου Γυναικών Ευυδρίου «Μελίνα» σε συνδιοργάνωση με τον ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ., παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσούλη, επιμέλεια σκηνικών – αφίσας και προγράμματος Σώσης Βακούλα, επιμέλεια μουσικής Πατρούλας Χριστοδούλου και βοηθό σκηνοθέτη την Όλγα Παπαβασιλείου.
Τους ρόλους του έργου ερμήνευσαν με σειρά εμφάνισης οι: Βάνα Νικολάου, Μαρία Μητσοπούλου, Φωτεινή Αποστολακοπούλου, Θοδωρής Θανασιάς, Εύη Παπαδοπούλου, Αποστόλης Καραγιάννης, Άντζελα Τουρμούσογλου, Γιώργος Μπόζαρλης, Δήμητρα Κατσαρού, Αντώνης Ζάντζας, Έφη Κυριαζή, Αντώνης Χρυσόπουλος και Κώστας Μπελιώκας.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση

Πηγή Φωτογραφιών:ifarsala.gr

Back to top button