Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Ενημερώθηκαν για τον εμβολιασμό ενηλίκων οι Φαρσαλινοί

Διεξήχθη την Τρίτη 29/10 στο Πολιτιστικό Κέντρο η ομιλία με θέμα τον εμβολιασμό των ενηλίκων. Ομιλητής ήταν ο κ. Σπυρίδων Καραγιάννης – Επιμελητής Πνευμονιολόγος – Εντατικολόγος του Γ.Ν. Λάρισας Εισηγητές οι κ.κ. Φακής Γεώργιος (Πρόεδρος Φίλων ΜΕΘ Γ.Ν Λάρισας και Κόμνος Απόστολος (Διευθυντής ΜΕΘ Γ.Ν Λάρισας και Περιφερειακός Σύμβουλος Λάρισας.)

Την διοργάνωση της ομιλίας είχαν η Κοινότητα Φαρσάλων, ο Δήμος Φαρσάλων, ο Σύλλογος Φίλων ΜΕΘ Γ.Ν. Λάρισας και ο Σύλλογος ΜΕΘ Γ.Ν. Λάρισας.

Χαιρετισμό στην ομιλία παρέθεσαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου,

η πρόεδρος της Κοινότητας Φαρσάλων κ. Θεοδώρα Πρεκατέ,

η επισκέπτρια υγείας του Κ.Υ. Φαρσάλων κ. Αναστασία Καραμπινά

και η τοπική σύμβουλος και μαία στο Κ.Υ. Φαρσάλων κ. Φωτεινή Πιτσάβα η οποία στην ομιλία της γνωστοποίησε ότι: “Στα πλαίσια της πρόληψης στον τομέα υγείας θα ήθελα να κάνω μια σύντομη αναφορά στο τεστ Παπανικολάου.

Το τεστ Παπ , όπως είναι ευρέως γνωστό, είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.Η διαδικασία που ακολουθείται είναι απλή.

Από 5/11, ημέρα Τρίτη, θα γίνεται δωρεάν λήψη τέστ Παπ στο γυναικολογικό ιατρείο του ΚΥ Φαρσάλων σε συνεργασία με το κύτταρο λογικό τμήμα του ΠΓΝ Λάρισας και με την συμπαράσταση του διευθυντή του Κ Υγείας”.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γκατζόγιας Νικόλαος, Συροπούλου Δέσποινα, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κων/νος Μπαλατσός οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ευαγγελία Χαμορούσου, Τριάντης Ιωάννης και Μπρόζος Κων/νος, τοπικοί σύμβουλοι τόσο από την Κοινότητα Φαρσάλων όσο και από την ευρύτερη Επαρχία καθώς και πλήθος κόσμου.

Τα λουλούδια της εκδήλωσης ήταν προσφορά του ανθοπωλείου “Ζίνια” του κ. Κυριαζή ενώ προσφέρθηκε στους καλεσμένους και Χαλβάς Φαρσάλων από το Ζαχαροπλαστείο του κ. Αρχοντή.

Τις δυο επιχειρήσεις ευχαριστούν θερμά για την προσφορά τους οι διοργανωτές της ομιλίας.

Την ομιλία συντόνισε ο τοπικός Σύμβουλος κ. Θανάσης Γεροβασίλης.

Πηγή: “Πρώτος Τύπος” – Έντυπη Έκδοση

Back to top button