Πολιτικά,Φάρσαλα

“Εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο, ας ταρακουνήσει τον εαυτό του”

Την υποψηφιότητα του στην Κοινότητα Φαρσάλων στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου με τον συνδυασμό “Φάρσαλα Ανάπτυξη”, γνωστοποίησε ο κ. Κωνσταντίνος Βαρακλιώτης.

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Βαρακλιώτης.

Είμαι παντρεμένος με την Ξένια Τζιαμαλή και πατέρας 2 παιδιών του Αχιλλέα και της Ευαγγελίας. Γεννήθηκα, ζω  κι εργάζομαι στην πόλη των Φαρσάλων ως υπάλληλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο Ειρηνοδικείο της πόλης μας.

Η συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεπερνά ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με ειλικρίνεια , με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Σε μία περίοδο όπου η νέα γενιά δοκιμάζεται κι αυτή από την οικονομική κρίση, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βγουν μπροστά οι νέοι άνθρωποι και να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και όλους εμάς.

Είμαι ήδη εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 .Στα χρόνια της θητείας μου ως Τοπικός σύμβουλος προχώρησα σε πλήθος τοποθετήσεων- επερωτήσεων για θέματα μείζονος σημασίας για την πόλη μας, καθώς ως γέννημα θρέμμα Φαρσαλινός, είμαι πολύ καλός γνώστης των προβλημάτων, που αντιμετωπίζει ο τόπος μας. Η δράση και η συμμετοχή σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού είναι γνωστή στους συμπολίτες μου.

Στις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου διεκδικώ εκ νέου την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας, ως υποψήφιος στη Κοινότητα Φαρσάλων  με το συνδυασμό «Φάρσαλα Ανάπτυξη», που ηγείται ο κ. ΜΑΚΗΣ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ, ένα συνδυασμό ανθρώπων με αγωνίες, ανησυχίες και όνειρα για τον τόπο μας. Μια νέα «κοινωνική συμμαχία» που δεν θα απορρίπτει τις αντίθετες κινήσεις, τις διαφορετικές προτάσεις τις άλλες σκέψεις αλλά θα στοχεύει στη σύνθεση της διαφορετικότητας. Η Αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία, απαιτεί όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς, γνωρίσματα που θέλω να πιστεύω πως αναγνωρίζουν στο πρόσωπο μου οι συμπολίτες μας. Θα διεκδικήσω θα παλέψω για μια αυτοδιοίκηση που έχει σαν όραμα την αναγέννηση της πόλης μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια. Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να εκλείψουν τα τόσα όσα  προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας!

Σκοπός μου είναι ο τόπος μας πλέον να τύχει της προσοχής που του αρμόζει και να αναδειχθεί η ιστορία του, ο πολιτισμός του , ο φυσικός πλούτος του καθώς και να κάνουμε  την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής αλλά και των επισκεπτών της πιο εύκολη, άνετη, να παρέχουμε υψηλότερη ποιότητα ζωής μέσα από παρεμβάσεις φιλικές προς το περιβάλλον, να γίνει η πόλη πιο φιλική και προσιτή σε κάθε κάτοικο.

Κρίνω όμως ότι είναι απολύτως χρήσιμο να κάνω γνωστό από την αρχή ότι κατανοώ εκείνους που δεν θα στηρίξουν την υποψηφιότητα μου και ευχαριστώ εκ προοιμίου εκείνους που κρίνουν ότι η παρουσία μου στη Κοινότητα Φαρσάλων θα είναι χρήσιμη.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τη μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου κι εύχομαι κι ελπίζω να τύχω εκ νέου αυτής!!

Ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα ο τόπος μας! Ήρθε η ώρα για τα Φάρσαλα να γνωρίσουν την ανάπτυξη και τη θέση που τους αξίζουν!!

«εκείνος που θέλει να ταρακουνήσει τον κόσμο, ας ταρακουνήσει τον εαυτό του»(Σωκράτης). 

Back to top button