Τοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας Γ’ διμήνου

Την Τρίτη 25 Ιουνίου και ώρα 7:30 μ.μ. θα πραγματοποηθεί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Φαρσάλων η τρίτη κατά σειρά λογοδοσία.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θέμα 1ο: Η κατάσταση στους δρόμους του Δήμου Φαρσάλων είναι τραγική, καθώς και στους πεζοδρόμους μέσα στην πόλη των Φαρσάλων. Θα γίνουν έργα και πότε; (ερώτημα δημοτικός σύμβουλος μειοψηφίας Γιαχνής Κων/νος).

Θέμα 2ο: Το κυβερνητικό κλιμάκιο το οποίο ήρθε εν’ όψη των ευρωεκλογών επισκέφθηκε τα χωριά Βαμβακού και Ναρθάκι. Ανακοινώθηκε ότι το κυβερνητικό κλιμάκιο συνομίλησε με κατοίκους για τα έργα που έχουν γίνει και αυτά που υπολείπονται να υλοποιηθούν. Ποια έργα γίνανε στις δύο συγκεκριμένες περιοχές και ποια πρόκειται να γίνουν; Μήπως εννοείτε αυτά που γίνονται αποσπασματικά ή αυτά που δεν έγιναν ποτέ; (ερώτημα δημοτική σύμβουλος μειοψηφίας Παναγιωτοπούλου Κυριακή).

Θέμα 3ο: Πόσες και ποιες παιδικές χαρές στον Δήμο μας διαθέτουν ειδικά σήματα πιστοποίησης καταλληλόλητας λειτουργίας. Να μας καταθέσετε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο τα αντίγραφα των πιστοποιήσεων (ερώτημα δημοτικός σύμβουλος μειοψηφίας Κουτσουκέρας Ταξιάρχης).

Θέμα 4ο: Ενημέρωση τι ενέργειες έχουν γίνει για το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και σε ποιες ενέργειες και διεκδικήσεις προτίθεστε να προβείτε από εδώ και πέρα (ερώτημα δημοτικός σύμβουλος μειοψηφίας Αναγνώστου Απόστολος).

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Μακρυγιάννης Παναγιώτης

Back to top button