Πολιτικά,Τοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Φάρσαλα από τον Σταύρο Αραχωβίτη – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαρσάλων

Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε χθες ο πρ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κ. Σταύρος Αραχωβίτης, εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία της Οργάνωσης Μελών Φαρσάλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν από τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων, ο κ. Αραχωβίτης είχε συνάντηση στο δημαρχείο των Φαρσάλων, με τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, συζητώντας τα προβλήματα των αγροτών στην περιοχή, για τα προβλήματα που δημιούργησε η πρόσφατη κακοκαιρία “Διομήδης” και ο “Ιανός” στα Φάρσαλα καθώς και τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον τόπο.

Στην συνέχεια εγκαινίασαν τα νέα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων, που βρίσκονται πλησίον της κεντρικής πλατείας της πόλης, παρουσία μελών της τοπικής οργάνωσης. Ακολούθησε συνάντηση με την Πρόεδρο του αγροκτηνοτροφικού συνεταιρισμού “Φαρσάλων Γη” κ. Ματούλα Αϋφαντή και αγρότες της περιοχής.

Τον κ. Αραχωβίτη συνόδευαν στα Φάρσαλα, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ν. Λάρισας κ.κ. Βασ. Κόκκαλης και Άννα Βαγενά, ο πρ. Βουλευτής Λάρισας κ. Νίκ. Παπαδόπουλος, ο πρ. Πρόεδρος ΕΛΓΑ κ. Φάνης Κουρεμπές, ο γραμματέας της νομαρχιακής Λάρισας κ. Βασίλης Ζωγράφος, ο συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων κ. Νάσος Νικόπουλος, μέλη των δυο κομματικών οργανώσεων, καθώς και ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Φαρσάλων κ. Ευάγγελος Δημητρακόπουλος.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία – Γ.Γ.

Back to top button