Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Δ. Φαρσάλων: Νέος κύκλος αιτήσεων για την υπαγωγή στο μητρώο των «Λευκών Περιοχών»

Ο Δήμος Φαρσάλων ενημερώνει ότι, ξεκινά ένας ακόμη νέος κύκλος αιτήσεων μέσω Θυρίδας (gov.gr) για την υπαγωγή των δικαιούχων στο μητρώο των Λευκών Περιοχών.

Η υποβολή των αιτήσεων έχει ενεργοποιηθεί και θα παραμείνει ενεργή έως το διάστημα 15.03.2023.

Όσοι πολίτες δεν προλάβουν να αιτηθούν την ένταξή τους στο μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στον επόμενο κύκλο επικαιροποίησης του μητρώου.

Τονίζεται ότι, για κάθε ενδιαφερόμενο πρέπει να υπάρχει μία και μόνο μία εγκεκριμένη αίτηση του στη Θυρίδα. Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης έχει υποβάλει πολλαπλές αιτήσεις, τότε όλες εκτός από μία -εφόσον πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια- οφείλουν να απορρίπτονται.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Εάν κάποιος πολίτης είναι μόνιμος κάτοικος σε «Λευκή Περιοχή» του Δήμου Φαρσάλων μπορεί να υποβάλλει την αίτησή του ψηφιακά, προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα επιδότησης. Εάν δεν επιθυμεί ή αδυνατεί να την υποβάλλει ψηφιακά, μπορεί να εξυπηρετηθεί στο ΚΕΠ Φαρσάλων (τηλ. επικ.: 24910 28040) ή στο ΚΕΠ Πολυδάμαντα (τηλ. επικ.: 24913 50307-308).

Για την ψηφιακή κατάθεση της αίτησης απαιτούνται:
• Κωδικοί taxisnet
• Ενδεκαψήφιος αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας
Για την κατάθεση της αίτηση σε ΚΕΠ, απαιτούνται:
• Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
• Ενδεκαψήφιος αριθμός Παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας

Στο https://white-areas.gov.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις Λευκές Περιοχές ανά Δημοτική Ενότητα του Δήμου Φαρσάλων.

Back to top button