Γενικές ΕιδήσειςΔιασκέδαση - ΠληροφορίεςΦάρσαλα

Δυσεύρετοι οι διανομείς (delivery) στα Φάρσαλα

Μια από τις πάρα πολλές αλλαγές που έφερε στην ζωή μας η πανδημία και αφορά τον τομέα της διασκέδασης και της εστίασης είναι το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα καταστήματα καφέ, φαγητού κ.α. αναγκάστηκαν να προβούν στην λύση του delivery και να ξεκινήσουν να κάνουν διανομή των προϊόντων τους, να αντέξουν οικονομικά στην δύσκολη εποχή της πανδημίας και έτσι να διατηρούν την επαφή με τους πελάτες τους.

Έτσι και στα Φάρσαλα πολλά καταστήματα τα οποία νωρίτερα δεν είχαν διανομή ξεκίνησαν μέσα στην καραντίνα να κάνουν delivery.

Σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις οι οποίες παρείχαν διανομή είτε φαγητού είτε καφέ η ζήτηση σε προσωπικό διανομέων αυξήθηκε κατακόρυφα και εν μέσω πανδημίας πολλές επιχειρήσεις έψαχναν διανομείς.

Με το άνοιγμα της εστίασης μπορεί ο κόσμος να ξεκίνησε σιγά σιγά να βγαίνει και να ξεκινά την διαδικασία επαναφοράς του στην προ πανδημίας εποχή όμως τα καταστήματα συνεχίζουν να λειτουργούν και με το delivery καθώς πλέον στα καταστήματα θα προσφέρει ένα έξτρα κέρδος.

Έτσι το επάγγελμα του διανομέα είναι ένα από τα πιο “hot” σε ζήτηση επαγγέλματα αυτή την στιγμή στα Φάρσαλα καθώς πολλά καταστήματα ψάχνουν διανομέα.

Και όμως ενώ η κρίση μέρα με την μέρα μεγαλώνει το ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη θέση εργασίας δεν είναι το αναμενόμενο.

Οι λόγοι βέβαια είναι πολλοί καθώς το συγκεκριμένο επάγγελμα κρύβει αρκετούς κινδύνους, εμπεριέχει αρκετό ρίσκο και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν ανάγκη από δουλειά όμως σκέφτονται δυο και τρεις φορές πριν εργαστούν ως διανομείς για τους κινδύνους του επαγγέλματος.

Back to top button