Γενικές ΕιδήσειςΠολιτιστικά

Διαγωνισμός καλύτερης βιτρίνας από τον Εμπορικό Σύλλογο Φαρσάλων

Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει  Διαγωνισμό Καλύτερης Εορταστικής Βιτρίνας Καταστήματος, ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα απευθύνεται σε εμπορικά καταστήματα:

Ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ μόδας , καλλυντικών,  κοσμηματοπωλεία, ειδών δώρων, βιβλιοπωλεία, λευκών ειδών, άρτο-ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία.

Γι΄αυτό καλούμε όλους τους καταστηματάρχες να συμμετάσχουν, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα ισχυρό κίνητρο στους καταναλωτές της περιοχής μας να παραμείνουν στη πόλη μας, για τα ψώνια τους στις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν, θα προβληθούν μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του συλλόγου 2491026511, 2491026512 (κα. Μπακαλέξη Έλενα).

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019.

Επισημαίνουμε ότι βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του διαγωνισμού  είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 20 επιχειρήσεων. Διαφορετικά η δράση δεν θα υλοποιηθεί.

Back to top button