Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

Στα κιτρινόμαυρα του Αχιλλέα Φαρσάλων και το “μηχανάκι” Δημήτρης Δημολιός!

Ακόμη μια μεταγραφική κίνηση από το “πάνω ράφι” ανακοίνωσε η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον έμπειρο αριστερό μπακ Δημήτρη Δημολιό να ντύνεται στα κιτρινόμαυρα και να ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο στην άμυνα των “Μυρμιδόνων” εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

“H Διοίκηση της ομάδος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο αριστερό μπακ Δημήτρη Δημολιό.
Ο Δημολιός είναι 27 ετών και μέχρι πρότινος ανήκε στον Δωτίεα Αγιάς με τον οποίο και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝΛ – DETOX.
Επίσης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Β Εθνική κατηγορία τόσο με την φανέλα του Τυρνάβου όσο και με αυτή του Απόλλων Λάρισας.
Επίσης έχει αγωνιστεί στην Γ Εθνική κατηγορία όντας ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, του ΑΟ Σπάρτης, του Ιωνικού Νίκαιας, του ΑΟ Σελλάνων και του Δωτιέα Αγιάς μετρώντας συνολικά πάνω από 140 συμμετοχές στις Εθνικές κατηγορίες (σε Β και Γ Εθνική κατηγορία.
Επίσης έχει αγωνιστεί και στην Α ΕΠΣΘ με την Αγία Άννα Βόλου.
Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Δημήτρη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.”
Back to top button