Front PageΤοπικά - ΠολιτικάΦάρσαλα

Ανακοίνωση εκ νέου υποψηφίοτητας της κ. Φωτεινής Πιτσιάβα στο πλευρό του κ. Μάκη Εσκίογλου με τον Συνδυασμό “Φάρσαλα Ανάπτυξη”

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της με τον Συνδυασμό “Φάρσαλα Ανάπτυξη” στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου γνωστοποίησε η κ. Φωτεινή Πιτσιάβα η οποία θα κατέλθει εκ νέου ως υποψήφια Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της:

Ονομάζομαι Φωτεινή Πιτσιάβα. Γονείς μου είναι ο Βασίλειος και η Δήμητρα Πιτσιάβα. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στα Φάρσαλα με τον σύζυγό μου, Γεώργιο Κωστάκη, και τις δύο έφηβες κόρες μας.

Το 2000 διορίστηκα ως μαία στο ΠΓΝ Λάρισας στελεχώνοντας το Μαιευτήριο και τη Γυναικολογική Κλινική. Από το 2019 έχω αποσπαστεί στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων όπου προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως μαία καλύπτοντας την επί σειρά ετών αντίστοιχη κενή θέση. Το 2019 εξελέγην σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Φαρσάλων με τον συνδυασμό του Δημάρχου Ιορδάνη Εσκίογλου. Ως μέλος της κοινότητας σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων , φορείς και συλλόγους της πόλης μας διοργανώσαμε και υλοποιήσαμε πολλές αθλητικές, κοινωνικές, ανθρωπιστικές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές δράσεις.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως σύμβουλος της Κοινότητας Φαρσάλων ήμουν και είμαι δυναμικά παρούσα στα έργα του Δήμου μας . Ο ρόλος μου και η δυναμική μου δραστηριοποίηση στα κοινά είναι δεδομένα.

Η διάθεση για προσφορά στο κοινό καλό, στην ωφέλεια του συνόλου αποτελεί για μένα εφαλτήριο κίνητρο μαζί με την αγάπη, τον σεβασμό για τον τόπο όπου γεννήθηκα και ζω. Στόχος μου πάντα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών, η ανάδειξη και προβολή του δήμου μας . Προτεραιότητά μου είναι η κοινωνική ευημερία μέσα από την προσφορά στο όλον, στο σύνολο.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θέτω εκ νέου υποψηφιότητα ως σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Φαρσάλων με τον συνδυασμό « Φάρσαλα- Ανάπτυξη» του δημάρχου Ιορδάνη Εσκίογλου που διακρίνεται περιφανώς για το ήθος και την εργατικότητά του.

Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας !

Επιθυμώ μέσω της εκ νέου εκλογικής ανάδειξής μου να συνεχίσω να προσφέρω έργο στον Δήμο Φαρσάλων , να βοηθήσω τόσο με το ρόλο μου ως σύμβουλος κοινότητας όσο και ως μαία μέσα από την επαγγελματική μου ιδιότητα. Η θετική σας ψήφος με δεσμεύει εκ των προτέρων να παραμείνω σταθερή στις αρχές της κοινωνικής προσφοράς! Οραματίζομαι μέσα από τη συμπόρευσή μας ένα ακόμη καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον συνυφασμένο με καλύτερη ποιότητα ζωής και επίλυση προβλημάτων.

Back to top button