Γενικές ΕιδήσειςΠολιτικά,Φάρσαλα

Δημοτικό συμβούλιο και εκλογή εκπρόσωπων για την ΠΕΔ Θεσσαλίας

Σήμερα Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:30 σε ειδική συνεδρίαση Φαρσάλων (άρθρο 74 του Ν. 4555/2018) που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα (Πατρόκλου 3), θα διεξαχθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο, παρακάτω εκλογές.

  • Εκλογή εκπροσώπων του Δήμου Φαρσάλων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας.

Την ίδια μέρα στις 20:30, θα πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση και λήψη αποφάσεων, στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

  1. Αποδοχή ποσού 9.475,76€ από το ΥΠ.ΕΣ. για καταβολή εκλογικής αποζημίωσης στους υπαλλήλους του Δήμου που συμμετείχαν στην προπαρασκευή και διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.
  2. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019.
  3. Συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου και ορισμός μελών.
  4. Συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής Διαχείρισης Κοινωνικού Φαρμακείου και ορισμός μελών.
  5. Έγκριση της αριθ. 75/2019 απόφασης του Δ.Σ. του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ (ΑΔΑ : 7ΖΛΟΟΛ3Ψ-Ζ90) με θέμα: «Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ οικ. έτους 2019 (τέταρτη)».
  6. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων που βρίσκονται στις Δημοτικές Ενότητες : Ενιπέα, Ναρθακίου και Πολυδάμαντα.
  7. Αντικατάσταση μισθωτή (λόγω θανάτου), στο δημοτικό αγροτεμάχιο 75,00 στρεμμάτων που βρίσκεται στη Κοινότητα Μ. Ευϋδρίου, Δ.Ε. Ενιπέα, Δήμου Φαρσάλων στη θέση : «Αμπέλια».
  8. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης κατά χρήση, του κτιρίου του δημοτικού σχολείου Υπέρειας στο Σύλλογο Γυναικών Υπέρειας «Η ΘΕΤΙΔΑ» (αίτημα συλλόγου Γυναικών).
Back to top button