Γενικές ΕιδήσειςΓενικές ΕιδήσειςΕιδήσειςΦάρσαλα

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η βελτίωση του δρόμου Πολυνέρι – Λεύκη

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η βελτίωση του δρόμου που συνδέει το Πολυνέρι με τη Λεύκη, στη διανομαρχιακή οδό Λάρισα – προς όρια νομού Καρδίτσας.

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 371.900 ευρώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες αποκατάστασης οδού σε θέσεις που απαιτείται, εργασίες αποκατάστασης και ενίσχυσης στρώσεων οδοστρωσίας και εκ νέου ασφαλτόστρωση της οδού, εργασίες συμπλήρωσης οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης καθώς και εργασίες ασφάλισης της οδού.

«Στην πιο δύσκολη στιγμή για την κοινωνία και την οικονομία, συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη δουλειά σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις υποδομές, αποδίδοντας έργα χρήσιμα, που λύνουν προβλήματα της καθημερινότητας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Διαθέτουμε ένα από τα ασφαλέστερα οδικά δίκτυα στη χώρα, σχεδιάζουμε σήμερα τη Θεσσαλία του αύριο, δημιουργούμε θέσεις εργασίας και φτάνουμε με τα έργα μας σε κάθε χωριό, λύνοντας μικρά, καθημερινά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Back to top button