Γενικές ΕιδήσειςΦάρσαλα

Δημήτρης Γούσιας: “Λειτούργησαν όλα σωστά και βάση σχεδίου, ήμασταν έτοιμοι για όλες τις συνθήκες της κακοκαιρίας”

Ο «Πρώτος Τύπος» επικοινώνησε με τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών ο οποίος εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας, το σχέδιο που υπήρχε και εκτελέστηκε κατά γράμμα από όλους και τους άξονες τους οποίους κινήθηκε η Δημοτική αρχή ώστε παρά την σφοδρή κακοκαιρία και την χιονόπτωση η Επαρχία Φαρσάλων να μην αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα και να παραμείνει απόλυτα λειτουργικό το οδικό δίκτυο αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της πόλης και των χωριών της Επαρχίας.

Ο κ. Δημήτρης Γούσιας μας τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ακολουθήθηκε από την αρχή ένα πλάνο στρατηγικής για το οποίο ήμασταν έτοιμοι πριν ξεκινήσει η χιονόπτωση, ο Δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου μαζί με όλους τους Αντιδημάρχους (σ.σ. κ.κ. Δημήτρη Γούσια, Χρήστο Μπασαγιάννη, Σταύρο Κουκουλιό και Σοφία Χατζηπλή) είχαμε έτοιμο το πλάνο μας για όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Λειτούργησε το πλάνο μας καθώς σε συνεργασία με όλες τις Υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Φαρσάλων, τα Ιδιωτικά Συνεργεία, τους Προέδρους των Κοινοτήτων και τους εθελοντές ακολουθήσαμε από την αρχή ένα συγκεκριμένο τρόπο λειτουργίας και εκτέλεσης και καταφέραμε να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι.

Η χιονόπτωση που είχε πλήξει πριν λίγο καιρό την Επαρχία μας προετοίμασε σε όλους τους τομείς, κάναμε συσκέψεις με όλους τους Αυτοδιοικητικούς του Δήμου και τους Προέδρους και προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για καιρικά φαινόμενα όπως αυτά που έπληξαν την Επαρχία.


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το ανθρώπινο δυναμικό και τις υπηρεσίες του Δήμου, τους ιδιώτες καθώς και όλους τους εθελοντές για την άμεση, ακέραιη και δυναμική παρέμβαση τους ώστε όλα να εκτελεστούν άψογα και βάση του σχεδίου.»

Back to top button