ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Δήλωση του Προέδρου του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. κ. Μπασαγιάννη για τον Πολιτιστικό Αύγουστο

Σε δήλωση του εν όψει των εκδηλώσεων του Δήμου Φαρσάλων και του ΟΠΑΚΠΑ Δ.Φ. ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Μπαγιάννης Χρήστος τόνισε την σημαντικότητα της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης σε συνδυασμό με την δημιουργία μικρών εκδηλώσεων που προάγουν τον Πολιτισμό στην Επαρχία Φαρσάλων.

Αναλυτικά η δήλωσή του

Σχεδιάσαμε τον φετινό πολιτιστικό Αύγουστο με σκοπό να μην διανύσουμε ένα πολιτιστικά ανενεργό καλοκαίρι λόγω κορονοϊού αλλά παράλληλα να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία.

Όλες οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν με περιορισμένο αριθμό θέσεων καθήμενων και η συμμετοχή θα γίνεται αποκλειστικά με κράτηση μέσω της εφαρμογής του ΟΠΑΚΠΑ:
https://booking.open1.eu/farsala/politistikos_augoustos2020.

Οι χώροι των εκδηλώσεων θα είναι τοπικά περιφραγμένοι και θα εφαρμόζονται όλα τα πρωτόκολλα και η απαραίτητη κοινωνική απόσταση.

Επίσης θα παρατηρούμε τις υγειονομικές εξελίξεις και αν θεωρηθεί απαραίτητο θα αναβάλουμε η θα ακυρώσουμε εκδηλώσεις.

Το φετινό πρόγραμμα έχει μικρά μουσικά δρώμενα ,θέατρο, κινηματογράφο στις περισσότερες γειτονιές της πόλης μας και εμπλέκονται σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις Φαρσαλινοι καλλιτέχνες και σύλλογοι της επαρχίας μας.
Επίσης στα υπόλοιπα γεωγραφικά διαμερίσματα, Ενιπέα,Πολυδάμαντα και Ναρθακιου θα έχουμε κινηματογραφικές προβολές και θεατρικές παραστάσεις.

Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Αυγούστου 2020 να το κάνουν με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Back to top button