Γενικές ΕιδήσειςΠολιτιστικάΦάρσαλα

Γλέντησε και ευχαριστεί ο Σύλλογος Ηπειρωτών!!!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Ηπειρωτών Επαρχίας Φαρσάλων και Περιχώρων πραγματοποίησε το καθιερωμένο εδώ και πολλά χρόνια Ηπειρώτικο Γλέντι για το κλείσιμο της χρονιάς στην πλατεία Βαρουσίου!

Το Συμβούλιο του Συλλόγου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αλλά και τους χορηγούς.


Αναλυτικά

«Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είδαμε το χώρο της πλατείας να γεμίζει με κόσμο, να διασκεδάζει και να χορεύει υπό τους ήχους Ηπειρώτικης μουσικής από την εκπληκτική ορχήστρα μας!!!


Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν και εργάστηκαν για να εξελιχθεί και να ολοκληρωθεί άρτια αυτή η πολύ όμορφη εκδήλωση και συγκεκριμένα:


Τους χορηγούς: Τα καταστήματα των κυρίων Αχιλλέα Καταραχιά, Έφης Μολιού και Δήμητρας Αλμπανοπούλου για τις πεντανόστιμες χειροποίητες πίτες.
Το κατάστημα του κ. Παϊπάη Δημήτρη για τα υπέροχα λουκούμια.
Το κατάστημα του κ. Κατσικόπουλου Ντίνου για τα γλυκύτατα καρπούζια.
Τις κυρίες του Συλλόγου για το περιζήτητο γλυκό ραβανί και το εξαίσιο λικέρ αρμπαρόριζας.
Να ευχαριστήσουμε επίσης:
Τον κ. Βασίλειο Ντίνο και το προσωπικό του καταστήματος Αίγλη Βαρουσίου για την εξαιρετική συνεργασία και εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Τον κ. Αντωνόπουλο Κώστα για τη βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.


Την ορχήστρα μας (κ. Μπακαγιάννη Βασίλη, κ. Ρούμπο Θάνο, κ. Σαραντινό Βασίλη, κ. Σβάρνα Τάσο) για τα υπέροχα Ηπειρώτικα μουσικά ακούσματα και για όλη τη συνεργασία που είχαμε.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Γκρίτζαλη Νίκο (χοροδιδάσκαλο) και Μανετζή Χρήστο (γυμναστή) για την τέλεια συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε.»

Back to top button