Front PageΓενικές ΕιδήσειςΓενικές ΕιδήσειςΕιδήσειςΦάρσαλα

Γιώργος Κατσαούνης: Η διαδρομή του από τα Φάρσαλα ως τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor!

Η συμμετοχή του συντοπίτη μας Γιώργου Κατσαούνη στο νέο Survivor αποτελεί την πιο… hot είδηση στα «πηγαδάκια» των Φαρσαλινών.

Δεδομένα σε ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο δηλώνουν χιλιάδες ατόμων συμμετοχή το να φτάσει κάποιος στην τελική ευθεία και να βρεθεί στην μεγάλη οθόνη κρύβει πολλά βήματα και μεγάλη προσπάθεια.

Ο άνθρωπος που «έτρεξε» τις διαδικασίες μέχρι και την είσοδο του Γιώργου στο Survivor αλλά και έχει επωμιστεί όλο το βάρος της διαχείρισης είναι επίσης Φαρσαλινός και δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Βαρακλιώτη (Μπάρακ).

Ο κ. Βαρακλιώτης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας «ξετύλιξε το κουβάρι» της Ιστορίας μέχρι και την ημέρα της αποχώρησης του Γιώργου για τον Άγιο Δομίνικο, τα στοιχεία που βλέπει ο ίδιος ότι τον κάνουν να ξεχωρίζει και το πόσο επικεντρωμένος είναι ο Γιώργος σε αυτό, βέβαια πάντα με όσα επιτρέπεται και από την δική του πλευρά να μας πει καθώς η όλη διαδικασία μόνο… παιχνίδι δεν είναι τόσο για τον ίδιο τον διαγωνιζόμενο όσο και για την παραγωγή του παιχνιδιού.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος εργαζόταν ως διανομέας σε κατάστημα της πόλης μας και γνωρίζοντας την έντονη αθλητική δραστηριότητα του (σ.σ. είναι πυγμάχος, λάτρης της γυμναστικής) τον δυναμισμό, τον ξεχωριστό χαρακτήρα του και την προσωπικότητα του γνώριζα πως είχε ένα ενδιαφέρον πακέτο για να συμμετέχει σε ένα τηλεπαιχνίδι όπως είναι το Survivor.

Έτσι λοιπόν όταν έφερε τον καφέ μου και συναντηθήκαμε ξανά του έκανα την πρόταση και με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό δέχθηκε να κάνουμε την αίτηση συμμετοχής.

Από εκεί και έπειτα υπήρχε μια μεγάλη περίοδος στην οποία ήμασταν σε καθημερινή επαφή με σκοπό την όσο καλύτερη διαδικασία πνευματική και σωματική ετοιμότητα ώστε όταν φτάσει η ώρα των δοκιμαστικών να είναι απόλυτα έτοιμος.

Έτσι και έγινε με τον Γιώργο να ενθουσιάζει την παραγωγή τόσο με τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του όσο και με τις επιδόσεις του στα αγωνίσματα.

Μάλιστα με τον Γιώργο από τα μέσα του Ιουλίου μέχρι και λίγα λεπτά πριν ανέβει στο αεροπλάνο ήμασταν σε διαρκή επικοινωνία με σκοπό την απόλυτη ετοιμότητα του σε όλα τα επίπεδα μέχρι και την τελική διαδικασία.

Τα προτερήματα του Γιώργου είναι η πειθαρχία του όταν κάτι το αγαπάει, δίνει όλο τον εαυτό σου σε αυτό, έχει έναν χαρακτήρα που μόνο αδιάφορος δεν περνάει και έναν δυναμισμό που «δένει» αυτό το πακέτο και που είμαι σίγουρος ότι μπορεί να τον οδηγήσει ψηλά.

Είναι ένα λαϊκό παιδί που θα σε κερδίσει με το φιλότιμο του και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος στο παιχνίδι θα τον αγαπήσει για αυτό που πραγματικά είναι και θα τον στηρίξει για αυτό.

Επίσης κάτι που ο κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι ο Γιώργος αν κερδίσει το έπαθλο θέλει να προσφέρει μέρος του χρηματικού ποσού και σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κατσαούνης:
Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1994 και ζει στα Φάρσαλα. Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια. Μερικά από τα χόμπι του είναι η πυγμαχία και οι αγώνες δρόμου με μηχανές. Είναι αθλητικός, δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες. Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός.
Είναι ένα λαϊκό παιδί από την επαρχία με μεγάλη καρδιά. Ένας από τους ανθρώπους που θα του λείψουν όσο θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο είναι η… γιαγιά του! Κατά τα άλλα δηλώνει single και… ωραίος!

Back to top button