ΠολιτιστικάΦάρσαλα

Γιόρτασε και τίμησε την Μητέρα ο Σύλλογος Μικρασιατών Φαρσάλων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Επαρχίας Φαρσάλων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, συνδιοργάνωσε με τον Δήμο Φαρσάλων,  στο πολιτιστικό κέντρο Φαρσάλων, εκδήλωση αφιέρωμα «Για τη Μάνα».

Την παρουσίαση έκανε η πρόεδρος κ. Βάσω Κοντοπούλου με εισηγήτρια την κοινωνιολόγο κ. Φωτεινή Κουτσοπούλου, ενώ την απαγγελία της εκδήλωσης έκανε η Βασιλική Ζαγγανά.

Όλοι απόλαυσαν μια “όμορφη” μουσική εκδήλωση, στην οποία η Λένια Φουτζοπούλου και ο Κων/νος Καραγκούνης μαζί με την χορωδία των Μικρασιατών και υπό την συνοδεία του μαέστρου κ. Κώστα Χριστοδούλου, «ταξίδεψαν» και συγκίνησαν με τραγούδια αφιερωμένα στην Μητέρα, όλους τους παρευρισκομένους.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση παρέθεσε, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος. Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν πλήθος κόσμου και επισήμων καθώς το Πολιτιστικό Κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Μεταξύ των παρευρισκομένων βρέθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Φαρσάλων κ.κ. Μάκης Εσκίογλου, Κων/νος Τύμπας και Βαγγέλης Δημητρακόπουλος. Αρκετοί επίσης ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι της επαρχίας Φαρσάλων, πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων της επαρχίας Φαρσάλων.

Πηγή φωτ: Σύλλογος Μικρασιατών

Back to top button