Αθλητικά.Ειδήσεις

Γιόρτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η διοίκηση της ΕΠΣΝΛ διοργάνωσε τη «Γιορτή του Ποδοσφαίρου». Η εκδήλωση διεξήχθη το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 στο κέντρο διασκέδασης STARZ (στο 3ο χλμ Λάρισας-Θεσσαλονίκης) και περιελάμβανε και αρκετές βραβεύσεις ομάδων, χορηγών καθώς και προσωπικοτήτων από το χώρο του αθλητισμού και των επιστημών.

Στην εκδήλωση ήταν πρόεδροι ομάδων, προπονητές, ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι, καθώς και διαιτητές. Υπήρχαν και επίσημοι καλεσμένοι από το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον κ. Αντωνίου Αστέριο (Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας), τον κ. Δημητρίου Παναγιώτη (Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΕΠΟ και Πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών), τον κ. Μπουτζιώλη Αθανάσιο (Πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων), τον κ. Σκάρλο Χρήστο (Πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας), τον κ. Σαριγιαννίδη Σταύρο (Πρόεδρο της ΕΠΣ Χαλκιδικής), τον κ. Τεβεκέλη Μάλαμα (εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), τον κ. Σωτήρη Μάρκου και τον κ. Ζήση Ντελόπουλο από την ΠΑΕ ΑΕΛ, τον κ. Χρήστο Τερζούδη (Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής του Απόλλωνα Λάρισας), ο κ. Γιώργος Βέβης από την ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ο κ. Απόστολος Καλογιάννης (Δήμαρχος Λαρισαίων), ο κ. Γιώργος Λαδόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης), ο κ. Χρήστος Κέλλας (Βουλευτής), η κ. Ρένα Καραλαριώτου (υποψήφια Δήμαρχος Λάρισας).

Οι βραβεύσεις…

Απόστολος Κομνός (για την καθοριστική συμβολή του στην περίπτωση του Μπάσιου Χρήστου, του μικρού ποδοσφαιριστή της Πελασγιώτιδας, αλλά και ως Διευθυντή από τις αποτελεσματικότερες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στην Ελλάδα.

Αναστάσιος Κουρδής (για την πολύχρονη παρουσία του σε ομάδες του νομού μας από τη θέση του τερματοφύλακα).

Δημήτριος Καψάλης (για την ευδόκιμη προσφορά του στο ποδόσφαιρο από κάθε ιδιότητα, ποδοσφαιριστής, διαιτητής, προπονητής.

Αθανάσιος Ανδρεόπουλος (για την προσφορά του για πολλά χρόνια στην ομάδα της Δόξας Υπέρειας αλλά και ως παλιός διαιτητής ακόμη και σε επαγγελματικές κατηγορίες).

Θεόδωρος Εμμανουήλ (για το πρότυπο αθλητικής συμπεριφοράς στους αγωνιστικούς χώρους ως ποδοσφαιριστής).

Βασίλειος Τσιάτας (για την πολύχρονη δράση του ως ποδοσφαιριστής).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΛ και του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ).

Άγιος Γεώργιος Φαρσάλων, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Ανθούπολη, Αστραπή Δελερίων, Ομόνοια, Σταυραετός, Τοξότης (για το γεγονός πως την περίοδο 2017 – 2018 δεν έλαβαν καμία ποινή, επιδεικνύοντας το ευ αγωνίζεσθαι».

Animus, De-tox, Ψητοπωλείο Μαλλιώρας, Franklin Coffee House (χορηγοί της ΕΠΣΛ).

Πηγή Athleticlarissa.gr

Back to top button