Γενικές ΕιδήσειςΓενικές ΕιδήσειςΕιδήσειςΦάρσαλα

Βελτιώνει το δρόμο Φάρσαλα – προς Δομοκό η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Προχωρά η διαδικασία δημοπράτησης του έργου «Συντήρηση π.ε.ο. Φάρσαλα – Δομοκός όρια νομού», συνολικού  προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, καθώς η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό (ΙΙ) της ανοικτής ηλεκτρονικής διαδικασίας.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε έργα χρήσιμα, στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων» δηλώνει ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.« Το επόμενο διάστημα προχωράμε στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα από την έξοδο του περιφερειακού της πόλης των Φαρσάλων έως τα όρια του νομού προς Δομοκό. Πρόκειται για έργα που παράγουν μετρήσιμο αποτέλεσμα, δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και τονώνουν την πραγματική, τοπική οικονομία» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Εργασίες

Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε συνολικόμήκος 10 περίπου χιλιομέτρων, περιλαμβάνουν: καθαρισμό τριγωνικής τάφρου, εργασίες συντήρησης ασφαλτικών στρώσεων σε σημεία που εμφανίζουν ρηγματώσεις, καθιζήσεις  ή φυσιολογική φθορά με την πάροδο του χρόνου, βελτίωση και συμπλήρωση της οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης και τοποθέτηση στηθαίων ασφάλειας.

Back to top button