ΑθλητικάΑθλητικά.ΕιδήσειςΦάρσαλα

Αχιλλέας Φαρσάλων – Ηρακλής Λάρισας (Δηλώσεις προπονητών)

Δηλώσεις έκαναν μετά την λήξη της αναμέτρησης του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον Ηρακλή Λάρισας οι προπονητές των δυο ομάδων κ.κ. Χρήστος Καπελιάνης και Χρήστος Χατζηλιάδης.

Χρήστος Καπελιάνης (Αχιλλέας Φαρσάλων): Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και κάθε επιτυχία στον Ηρακλή Λάρισας, πρόκειται για μια ομάδα με πλάνο, οργάνωση, νιάτα και σωστή προσέγγιση της κατηγορίας και των δεδομένων. Προσωπικά περιμένω από τον Ηρακλή να έχει μια πορεία εφάμιλλη των προηγούμενων ετών καθώς έχει αποδείξει την αξία του.

Αναφορικά με την αναμέτρηση, τα παιδιά είχαν αρκετά θετική εικόνα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία και οργάνωση και προσπαθήσαμε να δουλέψουμε και στο επιθετικό κομμάτι ώστε να γίνουμε όσο πιο απειλητικοί ήταν εφικτό.

Νομίζω ότι για εμάς ήταν ένα πολύ θετικό τεστ, υπάρχουν πολλά θετικά συμπεράσματα, αλλά υπάρχουν και στοιχεία που πρέπει να δουλέψουμε αρκετά.

Το ευχάριστο είναι ότι όσα παιδιά αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και έδειξαν ότι αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις αφομοιώνονται και λειτουργούν και στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι υπήρχε πολύ καλή συνολική αμυντική λειτουργία.

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές η εικόνα είναι πολύ ενθαρρυντική και είναι απόρροια της προσπάθειας και της δουλειάς τους που γίνεται στις προπονήσεις.”

Χρήστος Χατζηλιάδης (Ηρακλής Λάρισας): Εύχομαι καλή επιτυχία στον Αχιλλέα Φαρσάλων στους στόχους που έχει θέσει στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝ Λάρισας.

Αναφορικά με την αναμέτρηση, έγινε ένα μέτριο ποιοτικά και σε ρυθμό παιχνίδι.

Αντιμετωπίσαμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που είχε σωστό πλάνο και προσέγγιση και κατάφερε να μείνει σε αυτό και να μην μας επιτρέψει να γίνουμε πολύ απειλητικοί.

Εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί και ανταγωνιστικοί όσο ήμασταν στο πρώτο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Είχαμε κάποιες ανέλπιστες απουσίες και αναπροσαρμόσαμε το πλάνο παιχνιδιού μας.

Δείξαμε διάθεση να παίξουμε ποδόσφαιρο, είχαμε κάποιες καλές στιγμές όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα.

Τα παιδιά έχουν βαριά πόδια από τις διπλές προπονήσεις, θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Δώσαμε σε αρκετά νέα παιδιά ευκαιρία να αγωνιστούν σήμερα και η εικόνα ήταν θετική.

Τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο φιλικό την ερχόμενη Τετάρτη κόντρα στην ΑΕ Κιλελέρ.

Πηγή: www.regista.gr

Back to top button