Front PageΑθλητικάΦάρσαλα

ΑΣΦ και ΑΠΙΔΑΝΟΣ γιόρτασαν την λήξη της χρονιάς στο Στάδιο

Ο Α.Σ. Φαρσάλων και ο ΑΠΙΔΑΝΟΣ Φαρσάλων βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων, το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουνίου 2022, για να γιορτάσουν με αγώνες στίβου την λήξη μιας δημιουργικής χρονιάς!

Λιλιπούτειοι αθλητές και αθλήτριες γέμισαν το στάδιο με την αγωνιστικότητά τους, χαρίζοντας σημαντικές αθλητικές στιγμές στους γονείς, που παρευρίσκονταν στις κερκίδες, αλλά και υπερηφάνεια ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους στο άλμα εις μήκος , στο μπαλάκι και στο δρόμο ταχύτητας των 50 μέτρων και των 60 μέτρων!

Οι προπονητές Χρήστος Μανετζής και Γιώργος Μπακαλόπουλος, συνεργάστηκαν άψογα, οργανώνοντας τους αγώνες στίβου, δίνοντας στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες την δυνατότητα να ανταγωνιστούν σύμφωνα με το ευ αγωνίζεσθαι και στους γονείς να αντιληφθούν τη σημασία που έχει ο αθλητισμός στην αγωγή των παιδιών.

Στο τέλος των αγώνων κάθε κατηγορίας, οι προπονητές έδωσαν αναμνηστικό μετάλλιο με το σήμα των συλλόγων και ανανέωσαν το αθλητικό ραντεβού για την νέα σεζόν, ευχόμενοι καλό καλοκαίρι!

Back to top button