ΑθλητικάΦάρσαλα

Αρίστος Παπαγεωργίου: Ευχαριστώ όλα τα παιδιά μέσα από την καρδιά μου για την άψογη συνεργασία”

Ο τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων Αρίστος Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Μια μπάλα απ’όλα” στο Web Radio του protostypos.gr και μίλησε για την φετινή σεζόν στον Αχιλλέα Φαρσάλων την επίτευξη του στόχου της παραμονής και την επομένη ημέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός τεχνικός του Αχιλλέα Φαρσάλων.

“Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα την φετινή σεζόν στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πάλεψαν και πέτυχαν τον στόχο της παραμονής. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Aναφορικά με την απόφαση του να δεχθεί την πρόταση του Αχιλλέα Φαρσάλων σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και μετά από αρκετές αλλαγές στην ομάδα τόνισε:

Το να σε προσεγγίζει η ομάδα του Αχιλλέα είναι μεγάλη τιμή για κάθε προπονητή. Δεν το σκέφτηκα και από την πρώτη στιγμή προσπάθησα να δικαιώσω την επιλογή των ανθρώπων της Διοίκησης του Αχιλλέα Φαρσάλων προς το πρόσωπο μου.

Για το πώς βίωσε ο ίδιος την φετινή σεζόν:

Ήταν μια δύσκολη σεζόν είχε μεγάλη πίεση προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε ο καθένας από το δικό του πόστο και όλοι μαζί σαν ομάδα. Εν τέλει καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας.”

Αναφορικά με την επόμενη ημέρα του ίδιου και αν θα είναι και την νέα σεζόν προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων τόνισε χαρακτηριστικά:

Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση με την Διοίκηση της ομάδος, θα πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι να θέσουμε τα δεδομένα και να συζητήσουμε ώστε να δούμε τι θα γίνει.

Περιμένω την πρόταση της Διοίκησης ώστε να γίνουν τα απαραίτητα ραντεβού και να δούμε πως θα εξελιχθεί.”

Ενώ για την αποτίμηση της φετινής σεζόν δήλωσε:

“Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα την φετινή σεζόν. Από την Διοίκηση, τον γενικό αρχηγό τον κ. Θοδωρή Γκόβαρη, τον φροντιστή κ. Σωτήρη Βουλγαράκη ο οποίος ήταν εκεί για ότι χρειαζόταν η ομάδα, μέχρι και όλους τους ποδοσφαιριστές όλοι δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους. Ήταν μια δύσκολη σεζόν με ευτυχή κατάληξη όμως.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλό καλοκαίρι.”

Back to top button